Onze partners

Ontwerp, implementatie, adoptie en beheer.

Xforce partners

xforce Red Hat logo bussiness partner

Red Hat

Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure. Onze jarenlange relatie met Red Hat is de bodemplaat onder ons succes. Wij geloven in de kracht van Open Source.

xforce partner logo aws

Amazon Web Services

AWS is ’s werelds grootste Public Cloud platform. Conclusion Xforce is AWS Advanced Consulting Partner en levert expertise van ontwerp tot implementatie en beheer. Wij kennen de nieuwste services en best practices op het gebied van AWS en passen deze voor je toe. Het resultaat is een kosten efficiënt, elastisch en beheersbaar platform dat voldoet aan de laatste beveiligings- en weerbaarheidseisen.

Partner logo Dynatrace

Dynatrace

Het intelligente observability platform van Dynatrace stelt organisaties met behulp van artificial intelligence en automation in staat hun hele IT-omgeving eenvoudig en efficiënt te monitoren op prestaties, veiligheid en gebruikerservaring – over alle technologieën, platformen en applicaties heen, zowel in de cloud als on-premise. Door het partnership met Dynatrace kan Conclusion Xforce haar klanten een integrale oplossing bieden voor het bouwen en monitoren van platformen en applicaties binnen hybride IT-omgevingen.

xforce nagios

Nagios

Conclusion Xforce is partner van Nagios Enterprises in Nederland en Belgie en gespecialiseerd in implementatie en ondersteuning van de diverse Nagios producten, zoals Nagios XI, Nagios Network Analyser en Nagios Log Server. Tevens leveren wij de subscriptions van deze producten. De producten van Nagios hebben hun roots in de open source: alle verzamelde data is vrij toegankelijk en te beschikbaar voor andere applicaties.

Checkmk

Checkmk is een toonaangevende tool voor Infrastructure & Application Monitoring. Eenvoudige configuratie, schaalbaar, flexibel. Open Source en Enterprise. Als support partner van Tribe 29 vertegenwoordigen wij de Checkmk software in Nederland als een top monitoring product dat als open source versie en als Enterprise versie verkrijgbaar is.

Meer weten over ons? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur
Mark.Luursema@conclusion.nl