Red Hat

Red Hat is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Open Source Software oplossingen, zoals OpenShift, Linux, Ansible, Single Sign-On en Integratie.

xforce Red Hat logo bussiness partner

Als Red Hat Premier Business Partner bieden wij Open Source-oplossingen die wérken. Voor ontwerp, implementatie, adoptie en beheer.

Red Hat Open Source

Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner voor datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure. Onze jarenlange relatie met Red Hat vormt de bodemplaat onder het succes van onze klanten. En van onszelf. Wij geloven in de kracht van Open Source.

Laat je applicaties overal draaien – met slimme containertechnologie

In no-time applicaties ontwikkelen, die optimaal presteren en maximaal schaalbaar zijn. En dan ook nog eens tegen lagere kosten. Dát is de kracht van multicloudplatformen en containertechnologie. Maar hoe laat je die voor je werken? Als Red Hat Premier Business Partner delen we graag onze geheimen met je. Lees onze whitepapers.

Red Hat story
Blog

Red Hat implementeren: 5 valkuilen om te vermijden

Alex Bron
schiphol

Compleet nieuw ICT-infrastructuur

Hoe Conclusion Xforce intensief samenwerkt bij de inzet van een containerplatform. Doel: het helpen realiseren van de ambities van een grote organisatie in transitie.

Met onze nieuwe infrastructuur voor iCAS zijn we klaar voor de harmonisatie van luchtverkeersleidingssystemen binnen Europa.

Arthur Vriend, Team Leader afdeling iCAS, LVNL

Met wie we trots samenwerken

Rabobank
Alphabet - BMW Group
ABN AMRO
NS
ProRail
Logo Schiphol
De Tweede Kamer der Staten-Generaal
PSA Groupe/ Citroen Nederland B.V.
logo van lvnl

Wil je meer weten over ons of hoe we jouw organisatie helpen in open source oplossingen?

Jørgen van der Meulen

Jørgen van der Meulen

Manager Projecten
Jorgen.vanderMeulen@conclusionxforce.nl