• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Xforce, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Xforce

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Xforce

Over ons

Een autoriteit op haar vakgebied.

Opdrachtgevers maken gebruik van onze expertise om de technische implementatie en procesmatige verankering in hun organisatie te versnellen.

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, Containerisatie, Automation, AWS, DevOps en Monitoring in Nederland. Onze kracht ligt in onze passie voor ons vak. Wij maken je graag net zo enthousiast als wij zelf zijn over onze oplossingen. Onze diensten richten zich op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur.

Specialisme

Conclusion Xforce staat per definitie voor specialisme op het gebied van Open Source technologie met in haar portfolio cloud-, infra- en monitoringkennis. Deze diensten leveren wij op basis van een bewezen trackrecord, als duurzaam partner van Red Hat, AWS en Nagios.

Jouw implementatiepartner

In een toenemend onzekere wereld is een hoog innovatietempo vereist en worden hoge eisen gesteld aan de elasticiteit en weerbaarheid van onze infrastructuur. Met onze expertise op het gebied van cloud, automation, containerisatie en monitoring zijn wij jouw ideale implementatiepartner. Helemaal omdat wij dicht tegen onze technologiepartners aankruipen. Voor onze experts is Conclusion Xforce een thuishonk om kennis te delen en te vergaren met vakidioten, waar bevlogenheid en betrokkenheid hand in hand gaan met oprechte aandacht voor het individu en zijn/haar privé.

Onze partners

Ontwerp, implementatie, adoptie en beheer.

Red Hat

Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure. Onze jarenlange relatie met Red Hat is de bodemplaat onder ons succes. Wij geloven in de kracht van Open Source.

Amazon Web Services

AWS is ’s werelds grootste Public Cloud platform. Conclusion Xforce is AWS Advanced Consulting Partner en levert expertise van ontwerp tot implementatie en beheer. Wij kennen de nieuwste services en best practices op het gebied van AWS en passen deze voor je toe. Het resultaat is een kosten efficiënt, elastisch en beheersbaar platform dat voldoet aan de laatste beveiligings- en weerbaarheidseisen.

Nagios

Conclusion Xforce is partner van Nagios Enterprises in Nederland en Belgie en gespecialiseerd in implementatie en ondersteuning van de diverse Nagios producten, zoals Nagios XI, Nagios Network Analyser en Nagios Log Server. Tevens leveren wij de subscriptions van deze producten. De producten van Nagios hebben hun roots in de open source: alle verzamelde data is vrij toegankelijk en te beschikbaar voor andere applicaties.

Maak kennis met collega's

Werken bij Conclusion Xforce geeft mij de ruimte om mijn kwaliteiten te benutten vanuit een relatief kleine organisatie, met echt korte lijnen, waarbij je nagenoeg iedereen kent. Ondertussen zijn we vanuit het Conclusion ecosysteem groot genoeg om bij klanten mooie opdrachten te doen en onze kennis en kunde in te zetten.

Marcel Lans

Linux Consultant

Bij Conclusion Xforce heb ik het gevoel dat ik een nummer ben. Een nummer in de telefoon van mijn fieldmanager die mij regelmatig belt om te vragen hoe het met mij gaat, en of ik het nog naar mijn zin heb bij mijn opdracht. Als ik haar dan enthousiast vertel met welke leuke klussen ik bij mijn klant bezig ben, weet ze dat dat wel goed zit. In die gesprekken hebben we het ook over kansen. Kansen om kennis- en prutsessies bij te wonen of zelf te organiseren, trainingen te volgen die passen bij mijn ambities, of mee te denken met de directeur over het technisch beleid. Ik mag dan misschien een nummer zijn, maar in de ogen van Conclusion Xforce ben ik nummer 1!

Willem Jellema

Linux Consultant

Conclusion Xforce heeft een zeer prettige mensgerichte cultuur met een groep fijne vak-idioten. Er is een beleid waarbij je alles tegen elkaar kan en mag zeggen, zelfs tegen de leidinggevenden. Zeer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het personeel staat voorop in onze organisatie.

Stephan Demeijer

DevOps Engineer bij NS

Vakidioten, bevlogen en betrokken.
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Bel of email ons.

Jørgen van der Meulen

Manager Projecten
jorgen.vandermeulen@conclusionxforce.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy