• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Xforce, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Xforce

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Xforce

Over ons

Een autoriteit op haar vakgebied.

Opdrachtgevers maken gebruik van onze expertise om de technische implementatie en procesmatige verankering in hun organisatie te versnellen.

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, Containerisatie, Automation, AWS, DevOps en Monitoring in Nederland. Onze kracht ligt in onze passie voor ons vak. Wij maken je graag net zo enthousiast als wij zelf zijn over onze oplossingen. Onze diensten richten zich op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur.

Specialisme

Conclusion Xforce staat per definitie voor specialisme op het gebied van Open Source technologie met in haar portfolio cloud-, infra- en monitoringkennis. Deze diensten leveren wij op basis van een bewezen trackrecord, als duurzaam partner van Red Hat, AWS en Nagios.

Jouw implementatiepartner

In een toenemend onzekere wereld is een hoog innovatietempo vereist en worden hoge eisen gesteld aan de elasticiteit en weerbaarheid van onze infrastructuur. Met onze expertise op het gebied van cloud, automation, containerisatie en monitoring zijn wij jouw ideale implementatiepartner. Helemaal omdat wij dicht tegen onze technologiepartners aankruipen. Voor onze experts is Conclusion Xforce een thuishonk om kennis te delen en te vergaren met vakidioten, waar bevlogenheid en betrokkenheid hand in hand gaan met oprechte aandacht voor het individu en zijn/haar privé.

Onze partners

Ontwerp, implementatie, adoptie en beheer.

Red Hat

Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure. Onze jarenlange relatie met Red Hat is de bodemplaat onder ons succes. Wij geloven in de kracht van Open Source.

Amazon Web Services

AWS is ’s werelds grootste Public Cloud platform. Conclusion Xforce is AWS Advanced Consulting Partner en levert expertise van ontwerp tot implementatie en beheer. Wij kennen de nieuwste services en best practices op het gebied van AWS en passen deze voor je toe. Het resultaat is een kosten efficiënt, elastisch en beheersbaar platform dat voldoet aan de laatste beveiligings- en weerbaarheidseisen.

Nagios

Conclusion Xforce is partner van Nagios Enterprises in Nederland en Belgie en gespecialiseerd in implementatie en ondersteuning van de diverse Nagios producten, zoals Nagios XI, Nagios Network Analyser en Nagios Log Server. Tevens leveren wij de subscriptions van deze producten. De producten van Nagios hebben hun roots in de open source: alle verzamelde data is vrij toegankelijk en te beschikbaar voor andere applicaties.

Dynatrace

Het intelligente observability platform van Dynatrace stelt organisaties met behulp van artificial intelligence en automation in staat hun hele IT-omgeving eenvoudig en efficiënt te monitoren op prestaties, veiligheid en gebruikerservaring – over alle technologieën, platformen en applicaties heen, zowel in de cloud als on-premise. Door het partnership met Dynatrace kan Conclusion Xforce zijn klanten een integrale oplossing bieden voor het bouwen en monitoren van platformen en applicaties binnen hybride IT-omgevingen.

Maak kennis met collega's

Vakidioten, bevlogen en betrokken.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Bel of email ons.

Jørgen van der Meulen

Manager Projecten
jorgen.vandermeulen@conclusionxforce.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security