Conclusion Xforce voor derde jaar op rij een World-class Workplace!

Conclusion Xforce is wederom onderscheiden als World-class Workplace. Deze titel wordt toegekend door onderzoeksbureau Effectory aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

27 juni 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

world class workplace

Feedbackspecialist Effectory heeft een organisatiebrede enquête uitgevoerd, waarin collega’s hun eigen betrokkenheid en de kwaliteit van het werkgeverschap binnen de organisatie beoordeelden. De titel World-class Workplace mag je dragen als de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld.

Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce over het behalen van deze titel:

"Wij zijn ontzettend trots op deze onderscheiding, die volledig gebaseerd is op de mening van onze medewerkers. “Dit bevestigt wat wij geloven; dat medewerkers de basis van ons onderscheidend vermogen zijn. Dank aan alle collega’s die hun waardering op deze manier hebben uitgesproken. We blijven luisteren naar de feedback van onze collega’s om zo onze organisatie te blijven verbeteren.” 

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Meer weten?

Over onsOnze expertisesOnze vacaturesOnze collega's

Ook op zoek naar een fijne werkplek?

Martin Quaak

Martin Quaak

Conclusion Xforce
martin.quaak@conclusionxforce.nl