Red Hat Automation Platform Specialist

Hoe gaaf is dit! Sinds vorige week zijn we officieel Red Hat Automation Platform Specialist. Afgelopen jaar werden we al uitgeroepen tot Red Hat Container Platform Specialist en de toevoeging van Automation Platform Specialist is een 2e bekroning op ons werk.

14 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Automation Platform specialist

Digitale oplossingen

Met onze door Red Hat onderschreven automatiseringsexpertise helpen we bij de digitale transformatie van jouw organisatie. Het Ansible Automation Platform maakt het mogelijk om automation organisatie-breed te ontwikkelen, beheren en consumeren. Conclusion Xforce investeert continu in haar professionals, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Over Red Hat

Red Hat is de wereldwijde leider op het gebied van enterprise opensourcesoftware, met een community-gedreven aanpak voor het leveren van betrouwbare en sterk presterende Linux, hybride cloud, container en Kubernetes-technologieën. Red Hat verzorgt een compleet pakket aan ondersteuning voor het bedrijfsleven. Hierdoor kun je zorgeloos en met de juiste support met deze krachtige software aan de slag.

Meer weten?

Red Hat Premier Business PartnerOnze expertisesAutomationOnze vacatures

Meer weten over Red Hat oplossingen?

Jørgen van der Meulen

Jørgen van der Meulen

Manager Projecten
Jorgen.vanderMeulen@conclusionxforce.nl