Studievereniging Indicium op bezoek bij Conclusion

Stel je een bruisende dag voor in Utrecht, gevuld met activiteiten, workshops en een portie lasergamen. Dat was de inhousedag die Nuria, onze stagiair bij Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, organiseerde bij Conclusion. Speciaal voor studenten van Indicium (studievereniging hbo ICT-opleiding Hogeschool Utrecht), was dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met Conclusion en ons ecosysteem.

13 december 2023   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Indicium inhousedag

Alles start met een idee

De organisatie van deze inhousedag nam Nuria, 3e-jaarsstudent Creative Business aan de HU, zelfstandig op zich. Nuria: “Om van idee tot concreet event te komen moest ik best wat stappen zetten. En dat vond ik behoorlijk spannend. Want waar begin ik eigenlijk? Kan ik dit wel? Zeker in het begin ging het met ups en downs, vooral in mijn hoofd. Gelukkig kon ik altijd terecht bij collega’s als ik vastliep. Ik wilde ervoor zorgen dat studenten het écht een leuk event zouden vinden. Ik begon mijn project daarom met gesprekken met Indicium, de studievereniging. Zo kon ik achterhalen waar studenten op aangaan. Al snel kwam ik tot de conclusie dat het vooral een actieve dag moest worden, dus niet alleen luisteren naar presentaties.” 

De dag vormgeven

Nuria benaderde YoungClusion, een initiatief van jonge collega's binnen ons ecosysteem, om het idee van een actieve dag vorm te geven. Samen kwamen ze tot een fantastisch plan: lasergamen op kantoor. De betrokkenheid van Conclusion Sport en verschillende bedrijven die presentaties en workshops verzorgden, gaf de dag een veelzijdige invulling. Nuria zorgde ook voor heerlijke hapjes en drankjes, een belangrijk onderdeel van een geslaagde dag.

Op de dag zelf zorgde Nuria ervoor dat alles op rolletjes liep. De studenten werden warm onthaald, de ruimtes waren tot in de puntjes verzorgd en de activiteiten begonnen op tijd. Ondanks onverwachte uitdagingen, zoals het manoeuvreren van alle obstakels voor het lasergamen door het gebouw, verliep alles soepel.

Hoewel ik in het begin best opkeek tegen de organisatie van zo’n event, bleek het juist een hoogtepunt van mijn stage te zijn!

Nuria de Groot, stagiar afdeling Arbeidsmarktcommunicatie & recruitment
Inhousedag Indicium
Indicium inhousedag
Indicium inhousedag
Indicium inhousedag
Indicium inhousedag
Indicium inhousedag
Inhousedag Indicium

“Conclusion Sport verzorgde de opening van het event. Zij vertelden over Conclusion en ons ecosysteem gevolgd door actieve spelletjes om het ijs te breken. Het duurde niet lang of alle studenten renden door elkaar over de verdieping. Zo leuk om te zien! Studenten kregen natuurlijk ook de kans om Conclusion te leren kennen. Tijdens de lunch liepen verschillende collega’s rond die met de studenten spraken en ook de presentaties en workshops van AMIS Conclusion en First8 Conclusion gaven een goed beeld. Het evenement sloten we af met een gezellige borrel. Studenten konden hier napraten met Conclusion-collega’s of zich storten in een potje lasergamen in de naastgelegen lasergame arena.

Na het succes van de inhousedag en het ontvangen van alle positieve feedback, realiseert Nuria zich dat ze meer in haar mars heeft dan ze aanvankelijk dacht. “Hoewel ik in het begin best opkeek tegen de organisatie van zo’n event, blijkt het juist een hoogtepunt van mijn stageperiode te zijn. Ik heb er zoveel van geleerd en weet nu dat ik het erg leuk vind om te doen. Misschien wil ik in de toekomst wel vaker events organiseren.”

Verhalen van stagiairs

Blog
Tim van Veen

Oud-stagiair Tim over zijn afstudeeronderzoek bij Conclusion

Nieuwsgierig naar meer?

Werken bij ConclusionNieuws & EventsVacatures voor startersWerken als young professional