Met veel energie organiseert Heidi Conclusion-evenementen

Als kersverse event manager organiseerde Heidi in 2018 klantevent Business@the Beach voor Conclusion. Inmiddels zit ze helemaal op haar plek als engagement & event professional op de afdeling Marketing en Communicatie. “Verbinden van mensen is het leukste wat er is. Ik heb voor veel verschillende bedrijven gewerkt en talloze evenementen georganiseerd. Van kennisevenementen voor het Tropeninstituut, zakelijke events voor Discovery Channel tot medische congressen. De grote gemene deler is altijd verbinden. Ook nu bij Conclusion.”

1 december 2021   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Heidi en Bas in de studio bij Conclusion

Na de succesvolle samenwerking op het strand, bleef Heidi graag aan het werk voor Conclusion. “Ik ben verantwoordelijk voor alle Conclusion-brede evenementen, zowel intern als extern. Daarnaast adviseer ik de verschillende bedrijven binnen het Conclusion-ecosysteem bij het opzetten en inrichten van hun events. Bij alles wat ik doe, zoek ik naar de beste manier van verbinding maken. Of het nu gaat om een relatie-event voor klanten of een intern medewerkersevent. Verbinding is iets waaraan wij grote waarde hechten binnen het bedrijf.”

Online succes 

“Mijn werk was natuurlijk best uitdagend de afgelopen tijd met alle coronamaatregelen, maar dat bood ook weer kansen. Digitaal hebben we met het team mooie dingen neergezet. Zo sloten er bijvoorbeeld 450 klanten digitaal aan tijdens het event ConclusiON!. We bouwden een virtuele eventlocatie met 9 break-outrooms en talloze sessies om op aan te sluiten. De evaluatie onder deelnemers leverde een 8,4 als eindscore op, een groot succes. Met collega’s legden we de afgelopen maanden verbinding door digitale maandborrels te organiseren. Daarbij kies ik een creatieve aanpak. De ene maand goochelen met Steven Kazàn, dan weer een online bezoek aan het Conclusion-museum of een online wijnproeverij. Wat voor online evenement je ook houdt, het is altijd spannend of de techniek het goed doet. Bij eventmanagement zijn er altijd onverwachte wendingen. Dat is tegelijk ook het mooie aan dit werk, je blijft leren en het is altijd afwisselend.”

Bij eventmanagement zijn er altijd onverwachte wendingen. Dat is tegelijk ook het mooie aan dit werk.

Heidi Molijn, engagement & event professional
Heidi en Bas in de opnamestudio van Conclusion
Heidi en Bas in de Conclusion studio tijdens opname
Heidi en Bas in de studio bij Conclusion
Goede faciliteiten

“Het mooie aan werken bij Conclusion is dat je ruimte en vertrouwen krijgt om je te blijven ontwikkelen. Je bent een soort zelfstandig ondernemer in je vak. Daar komt veel eigen verantwoordelijkheid bij kijken en het biedt veel mogelijkheden. Heb je een idee, wil je iets bijleren of is er iets anders nodig? Vaak kan dat. Zo hebben we de beschikking over een eigen, professionele studio die wij volledig zelf hebben ingericht. Hier hosten we onder andere onze online events. Zo komen we als team steeds verder. We weten nu bijvoorbeeld hoe we hybride events kunnen faciliteren en draaien onze hand niet om voor de opname van een podcast.”

Offline weer door

“Eind september 2021 hielden we voor het eerst ook weer een offline evenement. Het viel gelijk op hoe deelnemers het echte ontmoeten hadden gemist. Midden in een boomkwekerij hadden we een fantastische dag met inhoud en ruimte voor plezier. Mijn werk voor zo’n dag begint bij het bedenken van het concept. Aan de hand van een plan van aanpak borduur je dan verder op een thema. Uiteindelijk komt het in de uitvoering allemaal samen.”

Toekomst

“De trend voor de toekomst is denk ik een mix van online, live en hybride. Met name hybride events brengen nieuwe uitdagingen met zich mee, want hoe hou je het online publiek geboeid op een evenement waar ook fysiek mensen aanwezig zijn? Persoonlijk wil ik me meer toeleggen op strategisch eventmanagement. Het grotere plan achter alles wat we doen. We zijn bij Conclusion met zoveel professionals en mooie bedrijven. Het zou ontzettend gaaf zijn als we gezamenlijk momenten creëren. Ik zou meer in samenhang willen werken en nóg meer uit evenementen willen halen. In 2022 bestaan we 25 jaar, reken maar dat ik wat te doen heb. We smeden grootse plannen voor hét jaar van Conclusion.”

Blog
Orion Daalhuizen in koffiebar

Het juiste vak bij de juiste werkgever

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events