Virtual Sciences Conclusion is World-class Workplace 2022  

Medewerkers zijn ons kapitaal. Veel bedrijven zeggen het, bij Virtual Sciences Conclusion leeft het. Door volop in te zetten op persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en een prettige bedrijfscultuur. Dat wordt beloond met de onderscheiding World-class Workplace 2022.

15 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences Conclusion is World-class Workplace 2022

Uitstekend werkgeverschap

World-class Workplace is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap, uitgereikt door Effectory. Het wereldwijde feedbackplatform begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij én wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Investeren in Integratiebazen

Virtual Sciences Conclusion onderscheidt zich van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Onze medewerkers - of Integratiebazen, zoals wij ze met trots noemen - staan centraal. Collega’s delen actief kennis, bijvoorbeeld tijdens pizzasessies. En we investeren volop in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als dé intergratiespecialist zijn wij bij uitstek de plek om je te ontwikkelen tot een absolute integratie-expert.

Kracht van het Conclusion ecosysteem

Onze Integratiebazen vormen een hechte club, maar maken ook onderdeel uit van een groter geheel: het Conclusion ecosysteem. Ze werken voor grote, maatschappijkritische klanten en kunnen zo meer impact maken. Die combinatie van de kracht van klein én groot wordt gewaardeerd.

Mensen maken het verschil

“Virtual Sciences Conclusion werkt vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken”, zegt directeur Robbert Waijenberg. “Dus is het logisch dat we er alles aan doen om een goed werkgever voor onze mensen te zijn. Wij ervaren het als een ontzettende eer dat dat ook gezien en gewaardeerd wordt!”

Conclusion is World-class Workplace 2022
Effectory biedt een feedbackplatform dat jaarlijks ruim 1.000 organisaties in meer dan 70 landen helpt met het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers. Zo leveren ze een wereldwijde bijdrage aan succesvollere organisaties. Want organisaties die écht luisteren naar medewerkers, presteren beter. Medewerkers weten namelijk als geen ander wat er beter en slimmer kan. Het resultaat? Organisaties die innovatiever, wendbaarder en klantgerichter worden.

Benieuwd naar onze Integratiebazen?

Onze integratiespecialisten zijn bevlogen, betrokken, slim én sociaal. In onze blogreeks ‘Integratiebazen’ leer je deze helden kennen. Zo zegt Kevin Kemkes: “Werken bij Virtual Sciences Conclusion voelt alsof ik ieder jaar een nieuwe baan heb.”

Blije collega's, blij klanten

Zo maken wij het verschil!

Robbert Waijenberg

Robbert Waijenberg

Directeur
robbert.waijenberg@virtualsciences.nl