Soepele start van een stoomcursus IT

Zo, het bootcamp voor onze nieuwe groep IT-trainees zit erop. In zes weken tijd leerden ze ontzettend veel van de trainers, hun collega’s en groepsgenoten. Na deze intensieve stoomcursus IT, is het tijd voor verdere verdieping in software én Conclusion.

5 mei 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

It-traineeship virtual Sciences Conclusion

Werken aan hard en soft skills

Het bootcamp vormt het vaste startpunt van ons IT-traineeship. Ditmaal stortte een groep van tien toekomstige Integratiebazen zich gretig op alle kennis die vanuit de trainers werd aangeboden. Ze leerden een hoop over zaken als cloudintegratie, containermanagement en continuous integration. Ook werkten ze aan hun soft skills en ondernamen ze informele activiteiten. Het IT-bootcamp werd afgerond met een eindpresentatie aan het architect board en MT van Virtual Sciences en andere Conclusion-bedrijven, en natuurlijk aan de mede-trainees. Altijd spannend, maar ieder groepje presenteerde met verve een werkend product.

Integratiebaas in wording

Nu is het tijd voor de volgende stap in het IT-traineeship: de trainees worden onderdeel van een van de klantteams van Virtual Sciences en gaan samenwerken met senior IT-specialisten. Ze gaan dus écht proeven van de praktijk en draaien binnen de kortste keren mee als volwaardige collega. Om snel te kunnen groeien, krijgen ze dagelijks begeleiding op maat van onze meer ervaren Integratiebazen.

IT-trainee Suman

Een van de trainees die zich momenteel bij Virtual Sciences specialiseert is Suman Enait. Ze rondde onlangs haar bachelor Kunstmatige Intelligentie af en benadert het IT-traineeship als volwaardige master. Suman barst van de ambitie, die ze hoopt waar te maken bij Virtual Sciences. De komende tijd volgen we haar ontwikkelingen op de voet.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem contact op!

Roos Thoonsen

Roos Thoonsen

Business Director
roos.thoonsen@virtualsciences.nl