Ambitieuze Suman start IT-traineeship bij Virtual Sciences Conclusion

In maart start Suman Enait als IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion. “Ik zocht een traineeship dat als waardige master kan fungeren na mijn Bsc Kunstmatige Intelligentie”, legt de Integratiebaas-in-wording uit. “Het IT-traineeship is voor mij de ‘perfect fit’.”

1 februari 2022   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-traineeship virtual Sciences Conclusion

Waardevol IT-traineeship

De toegewijde Suman zocht een traineeship waarin ze zich breed kan ontwikkelen. “Met een duur van drie jaar, een constructief goede inrichting en waardevolle werkervaring bij spraakmakende namen bewijst dit IT-traineeship meer dan waardig te zijn. De perfecte opvolging na mijn bachelorstudie Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam.”

Ervaring met data-analyse

Tijdens haar studie deed Suman al de nodige ervaring op: “Ik werkte twee jaar als transcribent bij Amberscript. Verder deed ik studieprojecten bij bedrijven zoals NS en BrandSentry, waarbij ik een complex vraagstuk beantwoordde door middel van het uitvoeren van data-analyses.”

Het IT-traineeship is voor mij de perfect fit

Suman Enait

Uit de bubbel breken

“Een leuke uitdaging voor mij zal het masteren van mijn soft skills zijn”, vertelt de toekomstige Integratiebaas. “Als je een bepaalde studie volgt, kom je automatisch in een bubbel terecht. Iedereen in die bubbel begrijpt de vaktermen, maar in de praktijk krijg je te maken met verschillende lagen. Je moet aan iedereen je werk duidelijk kunnen presenteren.”

Barstensvol ambitie

Suman heeft een sterk werkethos en passie voor het vak. Het ontbreekt haar ook niet aan zelfvertrouwen. “Mijn focus ligt volledig op het IT-traineeship. In de komende drie jaar wil ik zoveel mogelijk leren. Het is mijn ambitie om na het traineeship flink door te groeien vanuit deze positie, zodat ik mijn steentje bijdraag aan nieuwe en uitdagende projecten.”

Nieuwsgierig naar meer?