Schademanagementplatform

Met succes verlengt Stichting Schadegarant het contract met Virtual Sciences voor ontwikkeling en onderhoud van haar Schademanagementplatform. Het Schademanagementplatform helpt Schadegarant met het borgen van de kwaliteit, veiligheid, Procesefficiency van het Schadeafhandeling proces.

22 maart 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Schademanagementplatform

Op 18 maart jl. tekenen Frank van Donk, directeur Stichting Schadegarant en Robbert Waijenberg, directeur Virtual Sciences, voor het continueren van dit succesvolle partnerschap. De overeenkomst met Virtual Sciences is verlengd met 2 jaar. Met deze verlenging zijn Stichting Schadegarant en Virtual Sciences in staat het Schademanagementplatform te onderhouden en door te ontwikkelen. Dit schademanagementplatform dat is ontwikkeld door Virtual Sciences heeft het hele schadeherstelproces geautomatiseerd. Zo zijn er koppelingen naar externe services zoals RDW, expertise filters en online verzekeringscontroles om de afhandeling van schadedossiers sneller en makkelijker te laten verlopen. 

Samen werken we aan een toekomstvast schademanagementplatform. Dat we opnieuw het vertrouwen krijgen maakt ons trots. De samenwerking zetten we voort met wederzijds vertrouwen met een scherpe blik op de toekomst. 

Virtual Sciences Conclusion

Schademanagement platform voor Schadegarant

Virtual Sciences ontwikkelt Schademanagement Platform eXchange voor Schadegarant.

Haal meer uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Robbert Waijenberg

Robbert Waijenberg

Directeur
rwaijenberg@conclusion.nl