Nieuwe IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

‘Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière doormiddel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.’ Jaarlijks starten er meerdere trainees. Sophie start in oktober bij Virtual Sciences Conclusion.

29 september 2021   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Nooit uitgeleerd in de grote wereld van IT

Op de vraag waarom Sophie gekozen heeft voor het IT-traineenship geeft ze lachtend aan dat ze nooit is uitgeleerd. De combinatie van leren en werken ziet ze wel zitten. “De opgedane kennis direct toepassen en toetsen, een snellere weg naar ontwikkeling is er niet”. Ze ziet het als een kans om integratie breed in te kunnen zetten.

Tijdens haar opleiding bio-informatica heeft ze ervaren dat IT breed is en elke dag wat nieuws ontdekt kan worden. “Met deze verschillende richtingen is de kans groot dat ik precies op mijn plek kom. Uitdagend omdat het net wat anders is dan mijn opleiding ”. En die uitdaging pakt ze met beide handen aan.

Pleasure in the job puts perfection in the work

Sophie

Uitdaging bij Virtual Sciences Conclusion

Deze sociale doorzetter laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Nee, deze ambitieuze dame heeft één doel. Ze wil zich specialiseren in één of twee expertises en daar expert in worden. De uitdaging voor haar, welke expertises? Daar heeft ze de komende jaren de tijd voor.

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem dan contact op

Thomas van Beem | Virtual Sciences

Thomas van Beem

Recruiter
thomas.van.beem@virtualsciences.nl