Nieuwe IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière doormiddel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.’ Jaarlijks starten er meerdere trainees. Max start in oktober bij Virtual Sciences Conclusion.

14 september 2021   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Goede basisvaardigheden

Met altijd een grote passie voor IT maar er concreet niks mee te hebben gedaan besloot Max meer kennis en kunde op te doen in de grote wereld van IT. Virtual Sciences Conclusion verwelkomt Max in het IT-Traineeship waar hij binnen een driejarig programma wordt klaargestoomd tot Integratiespecialist. Niet zomaar een specialist, nee een expert die adviseert met vakinhoudelijke kennis.

Goede basisvaardigheden zijn het halve werk. Verbanden leggen en analyses maken gaat hem goed af. Voor Max is dat ook nieuw, want deze basisvaardigheden heeft hij tijdens zijn bachelor Scheikunde en master Nanomaterial sciences geleerd. Tijdens zijn 6 maanden durende stage heeft Max onderzoek gedaan naar katalyse bij TNO. Waar hij helaas niet te veel over mag prijsgeven.

Over 5 jaar voel ik mijzelf als een vis in het water binnen de IT branche

Max

Uitdaging bij Virtual Sciences Conclusion

De komende maanden staan er een boel veranderingen op de agenda voor Max. Een nieuwe job, in een voor hem nieuwe branche en een nieuwe woning. Desalniettemin gaat het de uitdaging aan en is hij onderdeel van het IT-Traineeship.

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem dan contact op

Thomas van Beem | Virtual Sciences

Thomas van Beem

Corporate Recruiter
thomas.van.beem@virtualsciences.nl