Nieuwe IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

‘Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière door middel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.’ Jaarlijks starten er meerdere trainees. Dennis start in oktober bij Virtual Sciences Conclusuion.

27 september 2021   |   Blog   |   Door: Dennis

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Focus op IT

Aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam heeft Dennis zijn master behaald in de richting van Analytische Scheikunde. Vol overgave vertelt hij over de hoeveelheid data die met scheikunde verwerkt moest worden. Hier ontdekte hij zijn interesse voor programmeren en data. Na zijn master besloot hij zich volledig te richten op een carrière binnen de IT.

Van een biochemisch proces tot drugs in rioolwater

Tijdens zijn studie heeft Dennis ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Corbion, KWR Watercycle Research Institute en Hexion zijn o.a. de bedrijven waar hij (afstudeer) stages heeft gelopen. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het analyseren van grote hoeveelheden data in verschillende vakgebieden. Van data komend van een biochemisch proces tot aan het meten van drugs in rioolwater.

De brede opzet van het IT-traineeship heeft mij doen besluiten deze uitdaging aan te gaan.

Dennis

Uitdaging bij Virtual Sciences

Het meest leerzame, maar ook de meest uitdagende kant van het IT-traineeship ziet Dennis in de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk bij klantvraagstukken. Door zijn studieachtergrond heeft hij geleerd met een analytische en kritische blik te kijken naar data en processen. Tijdens het IT- traineeship stomen we hem klaar om binnen een no time klanten te adviseren in zijn rol als Integratiespecialist!

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem dan contact op

Thomas van Beem | Virtual Sciences

Thomas van Beem

Virtual Sciences
Thomas.van.beem@virtualsciences.nl