Nieuwe IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière doormiddel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.’ Jaarlijks starten er meerdere trainees. Aya start in oktober bij Virtual Sciences Conclusion.

16 september 2021   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

De basis skills voor een vliegende start

Vanuit de schoolbanken direct door naar Virtual Sciences Conclusion. Aya heeft Technische Wiskunde gestudeerd aan Technische Universiteit Delft. Tijdens haar studie is ze opgeleid tot Wiskundig Ingenieur waar ze haar abstracte en analytische vaardigheden heeft ontwikkeld. Tijdens haar Bachelor werkte ze aan praktische onderzoeken. Het meest recente onderzoek stond in teken van gebruik van differentiaalvergelijkingen om een model op te stellen om de ontwikkeling rondom de COVID-19 cijfers in Nederland in kaart te brengen. Haar thesis schreef ze over het gedrag van populaties door gebruik van dynamische Curie-Weiss modellen, waarbij ze haar kennis van kansrekening, lineair algebra en programmeren heeft gecombineerd. De perfecte basis skills voor een vliegende start voor het Virtual Sciences Conclusion IT-traineeship!

Buiten de schoolmuren

Tijdens haar stage bij Gemeente Amsterdam trad ze op als Data Analiste voor een van de directies. Dit was haar eerste ervaring buiten de schoolmuren waar ze haar skills kon toepassen. Ze had hier meerdere opdrachten onder haar hoeden waar ze diverse analyses voor heeft uitgevoerd. Met haar communicatieve vaardigheden zit het wel goed! Dat blijkt onder andere uit haar callcenter ervaring waar ze tevredenheidsonderzoeken uitvoerde.

Door mijn achtergrond en vaardigheden ben ik ervan overtuigd dat ik een verschil ga maken

Aya

Uitdaging bij Virtual Sciences Conclusion

De uitdaging voor Aya zit hem vooral in het feit dat (data)integratie ‘nieuw’ voor haar is. Maar daar ziet zij geen problemen in. Integendeel zelfs, want ze is vol in ontwikkeling en is leergierig! 

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem contact op

Thomas van Beem | Virtual Sciences

Thomas van Beem

Corporate Recruiter
thomas.van.beem@virtualsciences.nl