Nieuwe IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

‘Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière door middel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.’ Jaarlijks starten er meerdere trainees. Anoek start in oktober bij Virtual Sciences.

24 september 2021   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences conclusion

Onderzoek met nanodeeltjes

Aan de UvA heeft Anoek haar bachelor Bèta-Gamma behaald, een interdisciplinaire studie waar ze zich heeft gespecialiseerd in natuurkunde. Opvolgend heeft ze haar master in Physics and Astronomy behaald waar ze zich heeft gespecialiseerd in de track Science for Energy and Sustainability. Hier heeft ze een te gek onderzoek gedaan naar het verbeteren van het fotosynthetische proces van planten. Dit deed ze met behulp van quantumdots, dan zijn speciale nanodeeltjes.

People are like plants. They grow best in good conditions

Anoek

Voor de bal spelen

Voor een goede pot voetbal kun je Anoek wakker maken. Ze is groot Ajax fan, waar ze dan ook iedere thuiswedstrijd te vinden is. Ook de buitenlucht doet haar goed, in het weekend wandelt ze graag door een bos of gaat ze de uitdaging aan in escape rooms. Dit is haar manier om even te ontsnappen aan de drukke realiteit.

Uitdaging bij Virtual Sciences Conclusion

Doorzetten tot haar doel is behaald, dat kenmerkt Anoek. Het IT-traineeship is dan wel nieuw, maar ze is ervan overtuigd de materie snel eigen te maken. Over 5 jaar werkt Anoek zelfstandig op gave klantopdrachten.

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.

Wil jij werken bij dé integratiespecialist van Nederland?

Neem contact op

Thomas van Beem | Virtual Sciences

Thomas van Beem

Virtual Sciences
Thomas.van.beem@virtualsciences.nl