Junior Platformengineer Luuk hoopt nieuwe perspectieven te bieden

Op 1 november start Luuk Verheijden als Junior Platformengineer (OPS’er) bij Virtual Sciences Conclusion. “Een mooie kans om enorm veel kennis en ervaring op te doen”, blikt hij enthousiast vooruit.

13 oktober 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Luuk Verheijden | Virtual Sciences

Op en top opgeleid

Vanuit Virtual Sciences Conclusion volgt Luuk straks een opleiding die zijn carrière verder kickstart. “Die opleiding sluit perfect aan op mijn vooropleiding en biedt veel perspectief voor de toekomst”, vertelt hij. Dat Luuk bepaald niet stil zit, blijkt wel uit het carrièrepad dat hij voor zichzelf uitstippelt: “Momenteel ben ik nog bezig met mijn hbo-studie Business IT & Management, als zelfstudie naast mijn fulltimebaan. Daarvoor volgde ik een muziekopleiding, iets heel anders dus.”

Het vakgebied van een OPS’er is breed, dat trekt mij aan

Luuk Verheijden

De breedte in als OPS’er

Ook al start hij als Junior Platformengineer, aan werkervaring geen gebrek bij Luuk. “Mijn meest recente baan was bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme beveiligingssystemen. Daar verzorgde ik configuraties van de systemen, testte ik installaties en hielp ik bij het oplossen van storingen.” Wat hem in zijn nieuwe rol te wachten staat, is voor Luuk nog enigszins aftasten. “En daar zie ik juist een mooie uitdaging in”, geeft hij aan. “Het vakgebied van een OPS’er is ontzettend breed, dat trekt mij aan.”

Een echte expert worden

Zijn uiteenlopende ervaring gaat Luuk nu inzetten als Platformengineer. “Met mijn ervaring hoop ik vanuit meerdere invalshoeken nieuwe perspectieven te kunnen bieden, die een ander wellicht over het hoofd zou zien.” En die ander, dat kan zomaar zijn vriendin zijn, die alweer een tijdje met veel plezier bij Virtual Sciences Conclusion werkt. Luuks professionele ambities zijn helder: “Over vijf jaar hoop ik een absolute expert in mijn vakgebied te zijn.”

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.