IT-trainee Vladlena jaagt haar dromen na bij Virtual Sciences Conclusion

Het hart van Vladlena Berezhnaia gaat sneller kloppen van data en integratie. Het IT-traineeship van Virtual Sciences is voor haar dan ook de perfecte weg om haar dromen na te jagen: “Ik wil een echte specialist worden. En waar kan ik me beter ontwikkelen dan binnen een bedrijf dat in de kracht en waarde van data gelooft?”

9 juni 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

 Vladlena Berezhnaia it-traineeship Virtual Sciences Conclusion

Lean door het leven

Vladlena volgde een bachelor Management en een master Kwaliteitsmanagement en Lean Production tijdens haar studie in Moskou. “Ik vind het erg interessant om mijn kennis van Lean Production in het dagelijkse leven te gebruiken”, vertelt ze enthousiast. “Dus probeer ik graag alles om me heen te verbeteren.

Verdiepen in data

Drie jaar werkte Vladlena als analist bij een makelaarskantoor. “Daar werkte ik met CRM-systemen, maakte ik businessplannen en financiële modellen, en communiceerde ik veel met management en stakeholders. Twee jaar geleden verhuisde ik naar Nederland en besloot ik na een korte pauze om me verder te ontwikkelen in de IT. Het afgelopen jaar werkte ik als database-analist bij een internationaal bedrijf. Nu wil ik leren waar de data vandaan komt en wat ik er nog meer mee kan doen.”

Ik vind het best spannend, maar heb vooral veel zin in het IT-traineeship

Vladlena

Spanning en integratie

Vladlena’s verwachtingen van het IT-traineeship zijn hooggespannen: “Ik kijk uit naar alle uitdagingen en wil ontdekken waar mijn kracht en interesses liggen. Graag wil ik voor verschillende klanten en projecten werken, zodat ik kan zien welke rol me het beste past. Ik vind het best spannend, maar heb vooral erg veel zin in het traineeship.” Over vijf jaar ziet Vladlena zich als een ervaren specialist die weet wat ze doet, die kwaliteit levert en nooit stopt zich te ontwikkelen. “Ik hoop dat Virtual Sciences en mijn nieuwe collega’s me zullen helpen met het behalen van mijn doel!”

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Lees meer over werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.