IT-trainee Thijs wil ook anderen beter maken

Welke kant binnen de IT hij op wil? Daarop hoopt Thijs Hakkenberg tijdens het IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion het antwoord te vinden. Op 1 oktober start zijn nieuwe avontuur.

21 september 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Thijs Hakkenberg | IT-trainee | Virtual Sciences | Conclusion

IT-traineeship met goede begeleiding

“Ik zocht een back-end traineeship en vooral ook een traineeship met adequate begeleiding”, neemt Thijs ons mee in zijn overwegingen. Zijn IT-skills in een rap tempo ontwikkelen is dan ook het grootste doel van onze nieuwe trainee. “Zodat ik een weloverwogen keuze kan maken in de kant die ik binnen de IT opga”, vult hij aan. Met een BSc in Technical Medicine en ervaring met Biomedical Engineering legde Thijs al een mooie basis: “Ik heb gecodeerd in Matlab en C# en gewerkt met PHP.” Ook werkte hij al enkele maanden als trainee bij een digital commerce-partij.

Ik wil ook de trainees om me heen stimuleren en vooruitgang laten boeken

Thijs Hakkenberg

Meedenkende kwaliteit

Kijkend naar zijn grootste uitdaging als IT-trainee en Integratiebaas in spé bij Virtual Sciences Conclusion, ziet Thijs het belang van stap-voor-stap: “Ik wil mijzelf alles goed aanleren, zonder de verwachting dat ik automatisch even goed ben als de anderen om mij heen. Ik moet vooral focussen op wat ik leer en wat ik ga doen”, zegt hij realistisch. “Ik hoop het verschil te gaan maken met hulpvolle vaardigheden, rationele inzichten en meedenkende kwaliteit. Ik wil niet alleen mijzelf, maar ook de anderen om me heen stimuleren en vooruitgang laten boeken.”

Nieuwe implementaties

Over vijf jaar ziet Thijs zichzelf als een onmisbaar onderdeel van een klantteam. “Samen met mijn collega onderhoud ik dan bestaande back-end elementen en werk ik aan nieuwe implementaties die zaken vereenvoudigen of verbeteren.” Om af te sluiten met een boodschap die wij bij Virtual Sciences Conclusion enkel kunnen onderschrijven: “Daarnaast hoop ik met het team een gezellige tijd en sfeer te kunnen creëren, om zo ontspannen en voortvarend te werk te gaan.”

Werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.