IT-trainee Eertwijn dompelt zich onder in de wereld van data

1 juli is Eertwijn Aalbers gestart met het IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion. Data interesseert hem mateloos, wat de trainee deed besluiten zich daar verder in te willen verdiepen. “Ik wil me onderdompelen in de wereld van data.”

1 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

 IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion.

Accelerator voor een carrière in de IT

Tijdens zijn afstudeerstage bij een IT-consultancybedrijf in Amsterdam werd Eertwijns interesse voor data “ontzettend vergroot”. Het IT-traineeship is voor hem de accelerator voor zijn verdere ontwikkeling als data- en integratiespecialist. “Ik wil een waardevolle bijdrage leveren aan de huidige en toekomstige projecten van Virtual Sciences”, zegt Eertwijn vastberaden. “Ik volgde de opleiding HBO-ICT aan de Hogeschool Utrecht met als afstudeerrichting Business IT & Management. Als student liep ik stage bij een stichting voor scholen in Utrecht en bij het eerder genoemde consultancybedrijf dat cloud-oplossingen voor bedrijfskritische applicaties faciliteert.”

Meewerken aan uitdagende en complexe data- en integratievraagstukken

Eertwijn

Kennis inzetten én opdoen

De grootste uitdaging binnen het IT-traineeship ziet de ambitieuze Eertwijn in zijn eigen ontwikkeling als dataspecialist. “Ik hoop het verschil te maken met mijn jarenlange en veelzijdige ervaring binnen de IT. De kennis die ik heb, wil ik toepassen binnen het traineeship. En natuurlijk verwacht ik een hoop nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Uiteindelijk gaat het er voor mij om dat ik met veel plezier mijn functie kan uitoefenen.” En over vijf jaar, waar hoopt de trainee dan te staan? “Dan ben ik een succesvolle consultant met veel kennis en ervaring in het werkveld, en werk ik mee aan uitdagende en complexe vraagstukken!”

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Lees meer over werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.