Daisy vindt in het IT-traineeship de kans zich verder te specialiseren

Na haar master Life Science & Technology was Daisy Beisenherz op zoek naar een baan met uitdaging en variatie. “Het IT-traineeship van Conclusion wekte gelijk mijn interesse. Dataverwerking en -analyse vond ik al leuk tijdens mijn opleiding. Nu kan ik me hierin onder goede begeleiding verder specialiseren.”

9 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

daisy-it-trainee-virtual-sciences-conclusion

Ervaren aanpakker

Daisy heeft een biomedische achtergrond en specialiseerde zich vooral in chemische biologie. Ze is een aanpakker met een brede ervaring. “Tijdens mijn studie werkte ik op verschillende afdelingen bij diverse bedrijven”, vertelt ze. “Dat ging van shiftleader bij Albert Heijn tot kwaliteitscontroleur bij een petrochemische fabriek. Daarnaast deed ik verschillende biologische stages, van eiwitzuivering en eiwitkarakterisatie tot het opzetten van een 3D co-cultuurmodel van fibroblasten en huidkankercellen om het effect van cel-celcontact te bestuderen.”

Met mijn analytische vermogen en communicatieve vaardigheden hoop ik het verschil te maken

Daisy

Ontpopt tot Integratiebaas

De meeste uitdaging tijdens het IT-traineeship ziet Daisy in het oplossen van nieuwe vraagstukken. “Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis gelijk in de praktijk toe te kunnen passen”, vertelt de ambitieuze IT-trainee. “Met mijn enthousiasme, analytische vermogen, communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen hoop ik het verschil te gaan maken.” Over vijf jaar denkt Daisy zich ontpopt te hebben tot een ware Integratiebaas. “Tegen die tijd wil ik een integratiespecialist zijn voor wie geen vraagstuk te uitdagend is”, zegt ze vastberaden.

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?

Lees meer over werken bij Virtual Sciences Conclusion

Traineeship Virtual Sciences

Vacature IT-traineeship

Ben jij hbo-afgestudeerd? Tijd om die digitale spieren eens flink op te pompen. Ons IT-traineeship is dé kickstart voor jouw carrière in de IT, bovendien krijg je direct een vast contract!

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Flyer IT-traineeship

Als IT-trainee stomen wij jou in een intensief traject klaar tot Integratiebaas. Je bent direct onderdeel van ons hechte team en draagt bij aan klantopdrachten.