Virtual Sciences Conclusion groeit en vaart al 25 jaar op denkkracht

In 2024 bestaat Virtual Sciences Conclusion 25 jaar. Aan ons zilveren jubileum met een groen randje besteden we dit jaar dan ook met regelmaat aandacht. We blikken terug met enkele hoofdrolspelers uit onze inmiddels rijke historie, we geven collega’s en klanten een podium en we kijken vooruit naar wat de komende 25 jaar ons brengt. Al deze mensen samen vormen de denkkracht waar Virtual Sciences Conclusion door groeit en op vaart.

7 maart 2024   |   Publicatie   |   Door: Robbert Waijenberg - Directeur Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences Conclusion al 25 jaar dé integratiespecialist van Nederland

Blijven vernieuwen en verbinden

Integratiespecialist word je niet zomaar. Het is een vak dat vraagt om diepgaande technische kennis gecombineerd met het vermogen om te verbinden; op dat snijvlak maken onze Integratiebazen het verschil. Wij stellen de ontwikkeling van onze mensen dan ook voorop, zodat ze vanuit daar onze klanten vooruit kunnen helpen. In dat kader kijk ik met trots naar ons IT-traineeship. Al bijna tien jaar investeren we in het opleiden en begeleiden van jonge talenten in een uitdagend, driejarig traject.

Winnende klantteams

Integratie is onmisbaar in de wereld waarin we werken en leven. Er zijn ontzettend veel verschillende applicaties en simpel gezegd is het onze expertise om op een slimme en veilige manier data en functionaliteit voor anderen beschikbaar te stellen. In de praktijk zorgt dat voor complexe puzzels waar onze integratiespecialisten zich met plezier op storten. Wij gaan dan ook al 25 jaar geen uitdaging uit de weg. Ik geloof in de kracht van het team. Met elf Messi’s word je geen kampioen - al is Messi waarschijnlijk de uitzondering op de regel. Steeds weer een winnend team samenstellen voor een klant is waar wij goed in zijn en wat we leuk vinden. Dat doen we voor toonaangevende spelers in de Nederlandse markt, maar ook voor start-ups en scale-ups voor wie integratie cruciaal is voor hun bedrijfssucces. Zo zijn we samen succesvol.

Dé integratiespecialist van Nederland

Het is onze ambitie om vanuit een breed portfolio klanten optimaal te kunnen ondersteunen in hun integratie-uitdaging. Toen ik in juli 2017 directeur werd van Virtual Sciences Conclusion waren we een specialistisch integratiebedrijf met een sterke focus op het IBM integratieportfolio. We waren recentelijk aangesloten bij het Conclusion ecosysteem, waarmee we in samenhang écht in staat zijn om het verschil te maken. De ambitie was om meer in te zetten op Managed Services en een breed, maar zorgvuldig geselecteerd portfolio aan integratieproducten samen te stellen. Ik ben er trots op dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot dé integratiespecialist van Nederland.

Langdurige relaties

Ik kom thuis bij Virtual Sciences Conclusion, omdat ik hier samen met leuke mensen succesvol kan zijn. Tevreden klanten staan voorop, maar dat bereiken we alleen als we zelf ook happy zijn. Dat we meerdere jaren op rij zijn uitgeroepen tot World-class Workplace is het bewijs dat we daar goed mee bezig zijn. En belangrijker nog: zowel collega’s als klanten blijven lang bij ons. Wij gaan op alle vlakken voor een langdurige relatie. Dat maakt dat ik vol vertrouwen uitkijk naar de komende 25 jaar Virtual Sciences Conclusion.

Robbert Waijenberg
Directeur Virtual Sciences Conclusion

Wil jij ons jubileummagazine?

Meer artikelen uit ons magazine GROEN

Publicatie
Rudy Mulderij_Managed Services van Virtual Sciences Conclusion

Managed Services borgt bedrijfscontinuïteit