Schoonmaken met een shot technologie in de koffie-industrie dankzij Conclusion Accelerate!

CSU verzorgt het schoonmaken en bijvullen van koffiemachines en lost eerstelijns storingen op voor een van de grootste spelers in de koffie-industrie ter wereld. Waar dat proces in het begin nog via Excel-bestanden verliep, is daar nu een mobiele applicatie voor ontwikkeld. Conclusion Accelerate! verzorgde een gestandaardiseerde API, automatiseerde het businessproces en stroomlijnde de datastromen. “In de huidige situatie ben je binnen een paar klikken klaar.”

Klant

CSU

klant CSU accelerate conclusion

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Publicatiedatum

12 oktober 2023

CSU Conclusion Accelerate! - Virtual Sciences Conclusion

Uitdaging: creëer een efficiënter proces dat inzicht in de status biedt en de foutgevoeligheid vermindert

In 2021 begon de samenwerking tussen CSU en hun klant. CSU nam het schoonmaken, bijvullen en oplossen van eerstelijns storingen van zo’n 10.000 koffiemachines op 2.300 locaties uit handen  “Vanuit klantzijde werden er duidelijke wensen en verwachtingen uitgesproken”, vertelt Ben Helleman, IT-manager bij CSU. “Om daaraan te kunnen voldoen, schakelden we de expertise van Conclusion Accelerate! in. Ze begeleidden ons ook in de aanschaf van MuleSoft, het integratieplatform dat wij gebruiken.”

“We wisten dat er op korte termijn een integratie tussen koffiemachines, logistiek en planning moest komen, maar als tussentijdse oplossing werden er Excel-bestanden over en weer gestuurd tussen CSU en onze klant”, blikt Ben terug op het begin van de samenwerking. “Prima om het proces op gang te brengen en om inzage te krijgen in de data die er nodig is om het proces van onze klant uit te kunnen voeren. Maar natuurlijk was deze workflow niet bepaald efficiënt op de lange termijn, zorgde het voor een gebrek aan inzicht in de status voor de operatie en was het bovendien foutgevoelig.”

“Omdat op te lossen hebben we voor de schoonmakers een mobiele app ontwikkeld waar de taken via MuleSoft in komen te staan”, vertelt Anita van Wijchen, ICT Projectmanager bij CSU. Vanuit haar rol was Anita verantwoordelijk voor het integratievraagstuk en pakte ze dat op samen met Wijnand Gritter, integratiespecialist bij Conclusion Accelerate!. Anita: “Als de schoonmaker de taken afvinkt, leidt dat automatisch tot een statusupdate en vervolgens tot facturatie. Die app is rondom het moment van integratie gebouwd.”

Afgelopen jaar zijn er 450K schoonmaakverzoeken afgehandeld, stel je voor dat we dat handmatig moesten doen.

Anita van Wijchen, ICT Projectmanager CSU

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Jos Smits, CTO van Virtual Sciences Conclusion aan het woord

Jos Smits

Chief Technology Officer
Jos.Smits@virtualsciences.nl