Leading digital change

Digitalisering biedt bedrijven ongekende kansen hun concurrentiepositie te versterken en nieuwe waarde te creëren voor klanten. Conclusion begeleidt je om deze digitale verandering te realiseren. Met als resultaat: een weerbare, wendbare en onderscheidende organisatie.

Conclusion Leading digital change

Laat technologie je strategie versterken

Bij Leading digital change kijken we naar het totaalplaatje van digitale verandering: van strategie tot en met resultaat. Centraal staan de keuzes die je maakt op de as van business en IT. Op die interactie spelen we in met ons TWO-model.

TWO-model: verbind business en IT

Het TWO-model maakt samenhang tussen jouw business en IT-thema’s helder en overzichtelijk. Wat je vraag ook is, Conclusion staat voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Leading Digital Change in het kort

Leading digital change in het kort

Leading digital change helpt bij het vertalen van je bedrijfsstrategie naar concreet resultaat. Met digitaal als aanjager van jouw strategie. Zodat jij weerbaar, wendbaar en onderscheidend wordt én blijft. Bekijk de animatie voor onze aanpak.

Wat levert onze aanpak je op? 

Een heldere digitale visie
Een realistische digitale strategie
Een gedragen en duurzame verandering
Een resultaatgerichte uitvoering van jouw bedrijfsstrategie

Hoe we het doen

Onze samenwerking kent niet één startpunt. Of je nou op het punt staat om van koers te veranderen of aan de vooravond staat van de realisatie, wij staan bij elke uitdaging voor je klaar. Dit doen we aan de hand van vier concrete stappen:

ZIE: verken de stip op de horizon en onderzoek je omgeving

Samen verkennen we de stip op de horizon én kijken we om ons heen naar de markt. Door deze verdieping krijgen wij feeling met de organisatie en kunnen we sturen op een gedragen digitale verandering.

DENK: analyseer de situatie en bepaal de thema’s

We analyseren gezamenlijk de huidige situatie en bepalen welke thema’s urgent zijn voor jullie organisatie. Vervolgens bepalen we de impact van deze thema’s op de gekozen bedrijfsstrategie.

DOE: maak een plan en organiseer je resources

We creëren samenhang en structuur in de uitdagingen en bepalen de benodigde aanpak. Dit zorgt voor draagvlak bij het realiseren van jouw digitale roadmap.

OOGST: stuur op resultaat en vier succes

Tijd voor de uitvoering van het plan en de strategie. Wij begeleiden je bij het sturen op resultaat en het grip houden op de verandering. Zo werken wij in cocreatie naar duurzaam succes.

Laat je inspireren

Digitale strategie

Toekomstvisie wordt IT-strategie

Hoe een Nederlandse speler in de agrarische sector innoveert, en daarmee zijn wereldwijde betekenis vergroot.

Onze dienstverlening

9

Thema's

25+

Bedrijven

8

Markten

Een succesvolle digitale transformatie is nooit draaien aan één knop. Op die interactie spelen we in met onze dienstverlening. Maak kennis met onze negen thema’s en ons unieke TWO-model.

Aan welke knoppen wil jij draaien?

Anneke Zijlstra Conclusion Consulting

Anneke Zijlstra

Managing Consultant
AZijlstra@conclusion.nl