Meer dan alleen onszelf

Multifunctionele oplossing voor ketenregistratie

Het Conclusion Volg Systeem betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties en hulpverleners helpt om grip te krijgen op alledaagse processen. De applicatie richt zich primair op het vereenvoudigen en meer toegankelijk maken van onoverzichtelijke en complexe registratie werkzaamheden. Daarbij verliezen we nooit de dagelijkse praktijk uit het oog: de exacte inrichting van de applicatie wordt afgestemd op de individuele behoefte van de organisatie. Medewerkers, managers én cliënten werken allemaal in dezelfde omgeving, aan de dezelfde dossiers. 

Na de snelle implementatie kan de organisatie zelf eenvoudig wijzigingen in de configuratie doorvoeren om actief in te blijven spelen op de veranderende behoeften van de organisatie.

 

De applicatie ondersteunt tevens het inrichten en aanmaken van rapportages op het gebied van sturings- en verantwoordingsinformatie. Ook dit draagt bij aan het meer inzichtelijk maken van alledaagse werkprocessen.

 

Het Conclusion Volg Systeem ondersteunt tevens draagbare devices: dit betekent dat registratie direct aan de keukentafel kan plaatsvinden, gewoon via telefoon of tablet. Aldaar geeft de medewerker de cliënt eenvoudig toegang tot zijn dossier: dit zorgt voor grip en inzicht op de eigen gegevens, wel zo transparant.

 

Via het ‘online aanmeldformulier’ maken ook derden partijen, zoals ketenpartners en burger, gebruik van het Conclusion Volg Systeem. Dit formulier biedt de mogelijkheid om binnen de applicatie, maar zonder account, een aanmelding te doen. Deze aanmelding komt vervolgens direct terecht op de takenlijst van de relevante medewerkers.

  

Met het Conclusion Volg Systeem hebben we gekozen voor een applicatie die via modulaire opties de betrouwbaarheid van een standaard systeem combineert met de flexibiliteit van maatwerk. Eén applicatie voor organisaties, hulpverleners én burgers.

Vision Care

Bij Conclusion geloven wij in het investeren in de duurzaamheid van de samenleving. Wij streven naar het betaalbaar houden van hulp, want zorg is voor iedereen. Bijgestaan door familie en vrienden staan wij ervoor dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moet kunnen genieten.

 

Mission Care

Wij richten ons op het creëren van slimme software-oplossingen. Oplossingen gericht op mensen met een zorgbehoefte, al dan niet binnen het zorgtraject. Oplossingen gericht op het waarborgen van de kwaliteit van de zorg – en op het verlagen van de kosten. Oplossingen gericht op verbetering en verantwoording, maar bovenal: oplossingen gericht op mensen.

Referenties

Het team achter Conclusion Volg Systeem heeft ruime ervaring met het ontwerpen en implementeren van monitoring- en volgystemen. Onze oplossing wordt bij meerdere klanten in heel Nederland toegepast, onder andere bij verschillende gemeentes. Daarnaast ondersteunt het Conclusion Volg Systeem 14 Veilig Thuis organisaties, 8 GGDs, verschillende stichtingen en andere ketenorganisaties. Het Conclusion Volg Systeem heeft meer dan 15.000 eindgebruikers, welke samen verantwoordelijk zijn voor meer dan één miljoen dossiers en documenten.

Customer Journey Elise

“Het MCVS draait in Rotterdam onder de naam Elise. De toepassing wordt hier vooral ingezet voor de processen van het Stedelijk Loket. Dan hebben we het over o.a. nachtopvang, dakloosheid en verslaving, woningvervuiling, WMO trajecten en de samenwerking met de ketenpartners daarin. Dit voor de doelgroepen volwassenen, gezinnen en zwerfjongeren.

 

Enige tijd geleden kwam er het verzoek om snel een meldpunt voor professionals omtrent meldingen verwarde personen op te zetten. De entiteit “Meldingen” hadden wij eerder al technisch laten inrichten. Hierdoor konden we binnen enkele dagen in eigen beheer dit meldpunt incl. voldoende beveiligingsmaatregelen realiseren.

 

Wij ervaren het CVS als een zeer flexibel en betrouwbaar product wat heel veelzijdig gebruikt kan worden.” Joep van Esdonk, informatie adviseur bij Gemeente Rotterdam

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een volg systeem afgestemd op uw organisatie?
Meer over Conclusion Volg Systeem in de praktijk
Bob Woudstra
Neem contact op en wij helpen u verder. Bel Bob Woudstra
+31 (0)6 10 03 55 87
CVS logo RGB 111952772198
Rapportage of overzicht nodig? Weg met rondslingerende memo's. CVS maakt dossiers, werkprocessen en afspraken inzichtelijk.
Bob Woudstra, directeur Conclusion Volg Systeem