Conclusion doneert € 6000 aan het Prinses Máxima Centrum

Conclusion zet zich in voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

15 januari 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

 Bijdrage voor het goede doel prinses maxima ziekenhuis

Conclusion Cares!Het jaar 2020 was een bijzonder jaar door de Covid-19 pandemie. Ineens moest alles anders. We gingen thuis werken, online vergaderen en evenementen waar  

collega’s bij elkaar komen waren ineens niet meer mogelijk. Dat betekent nogal wat. Hoe houd je verbinding met je collega’s als je elkaar niet meer regelmatig op kantoor ziet. Hoe geef je aandacht aan collega’s die het moeilijker hebben. En wat doe je met alle bijeenkomsten zoals teambuildingsdagen, hackatons of kerstborrels. Want zo’n jaar als 2020 wil je wel afsluiten met wat bijzonders rond kerst en nieuwjaar.  

Daarom gingen we ook met de kerst voor een online kerstmarkt. Met een spannende kerstpuzzel waarbij de collega’s elke dag een code moesten kraken. Maar ook een website met een wensboom waar iedereen zijn wens kon plaatsen. En de mogelijkheid om, dit jaaronline een kerstgeschenk uit te zoeken. En net als afgelopen jaren was daar de mogelijkheid om een donatie te doen aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 

Ouder-kind kamers

Want ook ouders waarvan een kind voor behandeling in het Prinses Maxima ziekenhuis ligt hadden een zwaar jaar. En daarvoor zijn de ouder-kind kamers extra belangrijk. Hierdoor kunnen ouders dag en nacht bij hun kind zijn. De ouder-kindkamers creëren een eigen thuis, waar de privacy van de patiënt en familie zoveel mogelijk gerespecteerd wordt. De ouder-kindkamers zijn een unieke voorziening die bijdraagt aan de emotionele stabiliteit van het kind en het gevoel geeft dat het gewone leven nog zoveel mogelijk doorgaat.

Gezamenlijk hebben de collega’s € 3.000 gedoneerd en dit bedrag werd door Conclusion verdubbeld naar € 6.000. Engbert Verkoren overhandigde de cheque tijdens de digitale nieuwjaarsbijeenkomst.  

Prinses maxima centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie bedankt alle medewerkers van Conclusion voor hun bijdrage.  

Nieuws
Conclusion levert bijdrage voor het goede doel

Project Who Cares?! onderdeel van programma Conclusion Cares