Conclusion Cares.
Conclusion Cares

Conclusion staat in het hart van de samenleving: we dragen ertoe bij dat werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter verlopen. We doen dit in missie- en maatschappijkritische IT-projecten, waarvoor we diensten, producten en concepten leveren. Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies en vragen bij onze werkzaamheden veel van onze mensen. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de returnvraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

 

Conclusion Cares

Met ons programma Conclusion Cares geven we antwoord op en invulling aan de vraag: wat doen we ervoor terug? Wij zien onze klanten, de maatschappij, en overheid ook als deel van ons ecosysteem. We geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en zoveel mogelijk participeert. Hiervoor creëren we oplossingen die betaalbaar en duurzaam zijn en delen we verantwoordelijkheden.

 

Who Cares?

Naast ons continue programma waarmee wij invulling geven aan Conclusion Cares, zochten wij in 2019 expliciet de energie en verantwoordelijkheid van ons ecosysteem op. Tijdens het interactieve programma Who Cares gingen wij samen met al onze collega’s op zoeken naar goede doelen en goede ideeën die Conclusion zou gaan steunen. Who Cares stimuleert Conclusion collega’s om na te denken waar zij graag impact willen maken. Waar willen zij van betekenis zijn? Door mee te doen aan Who Cares maakte collega’s niet alleen kans om als 1 van de 15 beste ideeën een startkapitaal van 500 euro mee te krijgen, maar kregen zij ook toegang tot een uitgebreid netwerk, namelijk een heel ecosysteem, om van hun sponsoridee een nog groter succes te maken. Daarnaast hebben alle top 3 goede ideeën een aanvullende bedrag van 2500 euro ontvangen. Business done differently, ook op het gebied van sponsoring.

 

Focus op Sustainable Development Goals

De Verenigde Naties heeft 17 Sustainable Development Goals vastgesteld met als doel om de wereld tot een betere plek te maken in 2030.

 

Hiervan sluiten er drie goed aan bij onze organisatie en onze MVO ambities:

 

  1. Goede Gezondheid en Welzijn (SDG 3)
  2. Industrie, Innovatie en Infrastructuur (SDG 9)
  3. Klimaatactie (SDG 13)

 

Wij hebben de drie doelen geadopteerd en ons Conclusion Cares programma ingericht om concrete vooruitgang op het gebied van deze drie doelen te bereiken.

   • 1 Beleid, plannen, rapporten en certificaten

    Benieuwd naar de achterliggende informatie. Zie de volgende documenten.
Merel Kuiper
Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?
Bel Merel Kuiper +31 645210115