Conclusion steunt Nationale Zaaidag voor de bij!

Van héél groot tot heel klein: samen zorgen ze er voor dat maandag tienduizenden mensen tuin en balkon in een voedselbank voor bijen omtoveren. Conclusion Cares steunt dit initiatief op de Nationale Zaaidag op 22 mei.

22 april 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion steunt nationale zaaidag van de bij voor een gezondere biodiversiteit

Conclusion levert diensten, producten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons in het hart van de samenleving. Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan. We consumeren producten en veroorzaken afval en emissies. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de returnvraag te stellen: wat doen we ervoor terug? Conclusion Cares. 

zaadjes
voer de bij
bij op bloem
zaadjes en grond

Binnen ons Conclusion ecosysteem heeft elk bedrijf haar eigen specialisme en expertise. En dat zien we natuurlijk ook bij de bijen. Maar het gaat slecht met de bijen! terwijl ze van levensbelang zijn voor een gezonde biodiversiteit. 

Daarom steunt Conclusion de Nationale Zaaidag op 22 april.

Op die dag zaaien we massaal voor de bij en andere bestuivende insecten. Dat levert een heleboel voedselrijke bloemen op en creëert buzzz waardoor steeds meer mensen weten dat we beter met onze bijen om moeten gaan.

Help je mee? Gratis bloemenmix

Wil je ook helpen? Haal dan een (gratis) zakje biologische zaden op bij één van de 500 Voedselbanken voor Bijen.

Resultaten 2019

60.000 zakjes biologisch bloemzaad gingen de weken voor 22 mei uit. Bedankt iedereen voor het verspreiden en zaaien.

Meer informatie of deelname als MVO partner

Voor meer details over deze campagne of als u wilt deelnemen als partner? Neem een kijkje op de website van The Pollinators. Lees daar ook meer over de andere deelnemende partners.