Markt

Zorg

Digitale transformatie brengt waarde die de zorg verdient. Met oog voor de patiënt en de zorgprofessional.

Digitale transformatie brengt waarde die de zorg verdient. Met oog voor de patiënt en de zorgprofessional.

Digitaal vernieuwen draait om mensen

Het komende decennium eist data een groeiende rol op in de ontwikkeling van de zorg. Ons zorgsysteem wordt steeds meer uitkomstgericht. De ambitie is om waarde toe te voegen voor de patiënt, met besparing op tijd en kosten. Zorgpartijen werken toenemend samen om dit doel te realiseren. Het delen en zonder barrières uitwisselen van data heeft daarbij hoge prioriteit. Daarbij blijft altijd voorop staan: zorg draait om mensen. 

Zorgvuldige afstemming 

Patiënten, zorgleveranciers en wetenschappers hebben baat bij data die zorgvuldig verzameld is. Op het gebied van behandeling bijvoorbeeld, het zorgplan, de medicatie, therapietrouw. Voor een juiste afstemming moeten deze gegevens beschikbaar zijn voor alle schakels in de zorgketen. Van eerstelijns tot ziekenhuis en langdurige zorg. Daarnaast wordt zorg steeds vaker en langer thuis geleverd, waarmee die zorgvuldige afstemming nog aan waarde wint. We geven in ons land de patiënt zelf toenemend de regie over zijn gezondheid en de zorg daaromheen. 

Conclusion in de zorg

Twee mannen achter hun bureau

LUMC, Erasmus MC, UMC Utrecht: gedeeld dataplatform

Twee jaar terug startte het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) met de bouw van het Dataplatform: de verzamelplek voor alle brondata uit het ziekenhuis. Het LUMC besloot het platform te delen met het Erasmus MC, en ook UMC Utrecht onderzoekt de mogelijkheden ervan. Drie project-owners vertellen.

Waarmee brengen we jou verder?

EPD's

Bij Conclusion werken we al jarenlang met de belangrijkste EPD's in de curatieve zorg: ChipSoft HiX, Epic en xCare (Nexus). Wij ondersteunen zorginstellingen bij de optimale inrichting en implementatie van deze EPD's.

Data

Een gemiddeld ziekenhuis heeft honderden IT-systemen in gebruik. Ze genereren een waardevolle stroom aan brondata. Bij Conclusion zijn we gespecialiseerd in het verzamelen, opslaan, uitwisselen en nuttig hergebruiken van die data.

VIPP

VIPP5 is het versnellingsprogramma voor gegevensuitwisseling met patiënten en tussen zorginstellingen. Conclusion helpt zorginstellingen bij het behalen van hun VIPP-doelen.

AFAS

Als AFAS-partner duiken we in je organisatie en zorgen we dat de inrichting bij jouw organisatie past. Vanuit ons servicecenter voeren wij functioneel applicatiebeheer uit dat focust op doorontwikkeling en continuïteit.

Artificial Inteligence (AI)

AI dringt op dit moment door tot in alle zorgniveaus: de spreekkamer, de behandeling thuis en de operatietafel. Dat maakt de menselijke factor niet minder belangrijk. Conclusion helpt AI veilig en betrouwbaar te implementeren.

Value-Based Healthcare (VBHC)

VBHC is gericht op een continue verbetercyclus in het zorgproces. En daarnaast op het transparant maken en reduceren van zorgkosten. Aan de basis staan dataplatforms en gebruiksvriendelijke dashboards.

Conclusion Volg Systeem

CVS helpt burgers, hulpverleners en zorginstellingen om greep te houden op alledaagse situaties en vergemakkelijkt de registratie in de hele keten.

Techpartner co-innovatie

De vele ontwikkelingen in de zorg en de groei van digitalisering creëren nieuwe mogelijkheden voor slimme toepassingen. Vanuit Conclusion helpen we de zorgmarkt innoveren.

Met wie we trots samenwerken

Leids Universitair Medisch Centrum LUMC
D&A medical group | Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam
Logo Het Universitair Medisch Centrum Groningen
umc-utrecht-logo
Logo Amsterdam UMC
Radboud UMC
Logo De Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)
Logo Stichting HIV Monitoring
D&A medical group | HMC
Logo Slingeland Ziekenhuis
St. Antonius logo
ZonMw logo
Logo LNAZ
Logo Firely
Logo Castor
Logo Mediq
D&A medical group | Nictiz
NTS logo
Logo Alrijne
logo Bernhoven
zorg diensten groep logo
Logo AVL
D&A medical group | GGD
Logo Bravis
Logo Deventer Ziekenhuis
Logo Diakonessenhuis
Logo dijklander
Logo Isala
Logo Kempenhaeghe
Logo Maasstad
Logo MCL
Logo MST
D&A medical group | OLVG
Logo Radiotherapiegroep
Logo Reade
Logo Reinier de Graaf
Logo Langeland
Logo Rivierenland
Logo SKB
Logo elisabeth tweesteden
Logo Tergooi
Logo VieCuri
Logo ZGT
Onze marktenCases in deze markt

Benieuwd wat Conclusion voor jou in de zorg kan betekenen?

Neem gerust contact op!

Furore directeur Yvonne Goorman

Yvonne Goorman

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies