• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Implementation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Implementation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Implementation

Maak jij het verschil als Business Consultant?

Onze 70+ collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschap en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. 

Verschil moet er zijn!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Onze consultancy vacatures. Maak jij het verschil?

Consultant Service Designer

Conclusion Implementation

Senior

Nieuwegein

Fulltime 32-40 uur

Onze kernwaarden ademen ons DNA
Mensgericht
Eigenaarschap
Ruimte en vertrouwen
Elke dag beter
Inspirerend
Balans vandaag en morgen
Maak kennis met Iris Pitar

Met 20+ jaar recruitment ervaring op zak ben ik zeer betrokken en geef kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ben jij een Business Consultant en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion? Bel, mail of app mij dan vandaag nog!

In de organisatie-veranderopdrachten bij onze klanten richt ik me vooral op het beïnvloeden van cultuur, leiderschap en gedrag en het via interventies meekrijgen van de mensen. Hier haal ik enorm veel voldoening en energie uit. Conclusion Implementation biedt mij de mogelijkheid om dit op verschillende niveaus en organisaties te doen. Dit maakt het werken bij Conclusion Implementation uitdagend, afwisselend en waardevol voor mijn persoonlijke groei.

Tjerk Potma

Werken als Business Consultant bij Conclusion Implementation geeft de uitdaging om complexe klantvraagstukken aan te pakken met een resultaatgerichte focus, waarbij wij nooit de menselijke waarden uit het oog verliezen.

Olivier Cromheecke

Werken bij Conclusion Implementation is meer dan een klantvraag oplossen. Het verschil maak ik door een nog onscherpe probleemstelling samen met de klant te definiëren. We werken samen aan de meest passende oplossing. Wanneer de klant echt zelf verder kan, heb ik mij overbodig gemaakt. Dat geeft energie. Het gevoel van vrijheid om eigen keuzes te maken, eigenschap te tonen en iedere dag een stap beter te zetten resulteert in werkgeluk.

Michiel Croon

Jouw manier

Bij Conclusion Implementation voeren wij klantvraagstukken uit op een manier die past bij jou, bij de specifieke klantbehoefte en de situatie. Bij ons krijg je de mogelijkheid om creatief maatwerk te leveren. Hier gaat ons hart sneller van kloppen. De methodieken hebben wij ons eigen gemaakt en gebruiken we ter ondersteuning om het klantvraagstuk succesvol te realiseren. Bij Conclusion Implementation bieden wij jou de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse en complexe organisaties zoals NS, ABN, Eneco en UWV.

Hecht team

Wij vinden het belangrijk dat jij je onderdeel voelt van Conclusion Implementation en dat jij jezelf en de organisatie te allen tijde kunt blijven ontwikkelen. We zetten samen de schouders onder onze groei. Samen sparren wij over opdrachten, de interne samenwerking en nemen we de tijd om samen te borrelen en sporten. Conclusion Implementation. Better Together.

Van betekenis zijn

Niet alleen voor de klant, maar ook vaak voor de maatschappij. Jij helpt mens, team en organisatie verder, wat tegelijkertijd zorgt voor een boost in jouw ontwikkeling. Wij bieden de ruimte zodat jij kunt verbinden, contact kunt maken en de mogelijkheid hebt mensen te verrassen. Hierdoor komen mens en organisatie in beweging en ontstaat er duurzame transformatie. Zo maak jij impact.  

Meer weten over onze consultancy rollen?

Neem contact op!

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy