• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Over ons

Conclusion Future IT is topspeler in de Nederlandse markt voor Managed Cloud Services. Met bewezen cloud technologie, onze rijke dienstverlening en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten.

Vanuit partnership werken we gezamenlijk aan weerbare en wendbare IT die écht bijdraagt. Schaalbaar, veilig en toekomstbestendig in de cloud.

Wij slaan de brug tussen zekerheid en ambitie

Conclusion Future IT zorgt voor wendbare, betrouwbare en weerbare ICT. We overzien de hele keten, van cloud / datacenter tot en met eindgebruiker. We ontwerpen, migreren, beheren en transformeren IT bij onze klanten. Dit doen we met de inzet van ruim 250 professionals, 100% Cloud gebaseerde bouwblokken en flexibel op- en af te schalen diensten. Klaar voor vandaag én morgen.

Bij ons staat de klant centraal in alles wat we doen, zij beoordelen ons dan ook met een 8 of hoger. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat zijn. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid. Conclusion heeft alle vakinhoudelijke ICT-kennis, aantoonbare ervaring bij aansprekende opdrachtgevers en een echte doeners mentaliteit. Het contract blijft in de kast, wij lossen eerst jouw problemen op. We doen het anders én samen.

In alles wat we doen vind je ons Conclusion DNA
  • Onze professionals staan 24*7 klaar. Vanuit ons ondernemende DNA en een volledige focus op Nederland, begrijpen wij de rol van IT in jouw business.
  • Continu vernieuwen als basis. Of het nu gaat om security, adoptie, nieuwe features of updates , al onze dienstverlening is compleet en rijk in de basis.
  • Wij maken onze belofte waar. We zijn kritisch op onszelf, de technologie en de manier waarop we samenwerken. Met minder dan een 8 als klanttevredenheid nemen wij geen genoegen.

Certificeringen

Conclusion Future IT is in het bezit van de certificaten van de normen ISO 20000-1:2011, ISO 27001-1:2013 en NEN 7510-1:2017. Daarnaast zijn we in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat en een ISAE 3402 type 2 verklaring. Met al deze certificeringen tonen we objectief aan dat we voldoen aan de eisen die deze normen stellen en kunnen met trots tegen onze huidige klanten, maar ook nieuwe en potentiële, zeggen dat we ‘in control’ zijn”.

Op zoek naar een Microsoft-partner?

Conclusion Future IT is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider. Dit biedt jouw bedrijf vele aantrekkelijke voordelen:

Microsoft Gold Partner

Een Microsoft Gold Partner beschikt over brede technische kennis en vaardigheden om diensten te kunnen leveren voor een Microsoft-product of -technologie.

Microsoft Cloud Solution Provider

Een van de grote voordelen van het CSP programma is de flexibiliteit. Je kunt jouw gebruikerslicenties of diensten aan- of uitzetten wanneer jou dat uitkomt.

ICT zelf blijven doen of Conclusion Future IT als partner aanhaken? 

Er valt vaak veel winst behalen met het transformeren en uitbesteden van IT. Zo houd je de focus op de kernactiviteiten van jouw organisatie. En wat te denken van de rust die het brengt… verstoren prio 1 incidenten nu nog jouw nachtrust? Ga je niet met een gerust gevoel slapen omdat jouw ICT-dienstverlening niet goed functioneert? Wij helpen graag jouw nachtrust terug te brengen met de inzet van bewezen cloud technologie en moderne diensten. 

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail ons!

Leon van Meel

Directeur
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security