AWS Advanced Consultancy Partner

Als AWS Advanced Consulting Partner helpt Conclusion Enablement ondernemingen optimaal gebruik te maken van de diverse AWS-diensten. Van advies, integratie en migratie, tot aan het volledige beheer. We vertellen je graag over onze expert AWS Application Development diensten.

Conclusion Application Innovation

Als AWS Advanced Consulting Partner helpt Conclusion Enablement haar klanten om optimaal gebruik te maken van de AWS Cloud. Onze diensten beslaan het hele spectrum van advies, architectuur, applicatie integratie en migratie, tot aan de volledige bouw en beheer van jouw (hybride) infrastructuur. Onze ontwikkelaars helpen je graag met het integreren van de nieuwste technieken in je in-house applicaties.

Conclusion is een ecoysteem dat bestaat uit meer dan 28 bedrijven met elk een eigen expertise, die intensief met elkaar samenwerken. Wij richten ons binnen het ecosysteem op de ontwikkeling en transformatie van applicaties in de cloud.

Als onderdeel van ons AWS diensten portfolio, excelleren we in de full stack implementatie van applicaties op AWS. Vanuit de functionele vraag van de klant, wordt er vanuit de referentie architectuur de beste oplossing op maat ontworpen en ontwikkeld. Wij hebben bovendien veel ervaring met het ombouwen van traditionele applicaties naar cloud-native oplossingen, om je te helpen de vele mogelijkheden van de Cloud optimaal te benutten.

Wij hanteren een standaard werkwijze en een verzameling van gestandaardiseerde bouwblokken om de optimale synergie te bereiken tussen het AWS Cloud Platform en de ontwikkelde applicaties, in de kortst mogelijke tijd.

Applicatie transformatie

Door een combinatie van kennis en ervaring excelleren we in de full stack implementatie van zowel legacy als nieuwe applicaties op AWS. We hebben de afgelopen jaren bij veel klanten ervaring opgedaan met het transformeren van applicaties naar de Cloud. Wij streven naar een optimale inzet van cloud native oplossingen, maar maken wel pragmatische keuzes als een applicatie daarvoor nog niet geschikt is. Bijvoorbeeld bij Royal FloraHolland hebben wij laten zien dat met deze werkwijze een complex applicatie landschap in relatief korte tijd kan worden overgezet naar de cloud. Vervolgens wordt in een iteratief proces het landschap steeds verder geoptimaliseerd voor het draaien in de AWS cloud.

DevOps

Voor het ontwikkelen van applicaties hanteren wij de DevOps methode. Onze DevOps teams zijn volledig “eigenaar” van een applicatie en hebben, in samenwerking met de Product Owner, de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwen en beheren van de applicatie, de ontwikkelstraat en de onderliggende cloud diensten. De DevOps teams worden ondersteund door ons Enablement team dat de architectuur, kwaliteit en coherentie van oplossingen binnen Conclusion waarborgt, en dat oplossingen standaardiseert zodat hetzelfde werk niet dubbel uitgevoerd wordt.

Gecertificeerd

Als Amazon Advanced Consultancy partner, zijn onze DevOps engineers uiteraard AWS gecertificeerd. Daarnaast mogen onze AWS professional gecertificeerde engineers AWS Well Architected Reviews uit voeren.

Well Architected

Door naast periodieke externe toetsingen van applicatie en platform ook interne toetsingen door onze eigen engineers te laten uitvoeren, wordt zowel de applicatie als onderlaag continu verbeterd. Ook onze standaard bouwblokken worden onder andere getoetst tegen de pillars van het AWS Well Architected Framework. De klant wordt op deze manier ontzorgd op het gebied van security, stabiliteit, cost management en innovatie.

Naast de toetsing aan het Well Architected Framework, garanderen we kwaliteit van onze applicaties in AWS door middel van:

  • In de praktijk beproefde methoden voor applicatie transformatie;
  • Rigoreuze toepassing van Infrastructure as Code om alle implementaties reproduceerbaar en beheerbaar te houden;
  • Deployment via standaard pipelines en build processen;
  • Gebruik van gestandaardiseerde bouwblokken - Gebruik van microservices op basis van serverless en container oplossingen;
  • Gestandaardiseerde microservice integratie patronen;
  • Doel platformen gerealiseerd volgens de Conclusion referentie architectuur;
  • Workflows ondersteund door de Conclusion way of working;
  • Compliancy standaarden als ISO27001 en ISAE3402.

Meer weten over onze AWS partners?

Logo Mission Critical

Conclusion Mission Critical

Kritische IT 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar. Als downtime geen optie is.

Wil je weten hoe wij jou met AWS kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

Patrick Stevens

Patrick Stevens

Chief Technology Officer
patrick.stevens@conclusion.nl