• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

SWEMP kiest Conclusion Future IT voor toekomstbestendig maken IT-landschap

SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, heeft Conclusion geselecteerd als exclusieve partner voor het beheer en de transformatie van de IT-landschappen van haar leden met circa 2500 eindgebruikers.

16 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Future IT

De samenwerking omvat het leveren en beheren van de Modern 365 Workspace, netwerk- en telefoniediensten, de gehele Servicedesk plus on-site support en technische applicatiediensten. Conclusion Future IT, een van de bedrijven uit het Conclusion-ecosysteem, draagt zorg voor het leveren van deze dienstverlening. Daarnaast is Conclusion Future IT verantwoordelijk voor de transformatie en het beheer van de achterliggende serverlandschappen, inclusief de doorontwikkeling van de Microsoft Azure clouddiensten. 

Robuuste IT en gezamenlijke innovatie

Met de samenwerking worden de IT-landschappen van SWEMP robuust en toekomstbestendig gemaakt. Binnen SWEMP wordt een centrale architectuur vormgegeven, waardoor standaardisatie over de verschillende coöperaties mogelijk is. Na de transformatie van de IT-landschappen zetten de partijen gezamenlijk in op innovatie om de dienstverlening aan haar huurders makkelijk, veilig en vernieuwend te houden.

"We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk nodig hebben. Als woningbouwcorporatie is het niet mogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen in IT in eigen beheer bij te houden. We zien in dat de digitale cultuur van morgen er één is van co-creatie. Het zal de standaard worden dat we naast verhuurmakelaars, vastgoedontwikkelaars en onderhoudsmonteurs, ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen in onze bedrijfsstromen om digitale wensen te bouwen en te onderhouden. We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die onze IT-dienstverlening, in samenspraak met onze interne regisseurs automatiseringsservices, naar een hoger niveau tilt en een bedrijfscultuur heeft die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen creatief om kunnen gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking", aldus Daan Peters, SWEMP-lid en Manager I&A en Facility bij Mitros.

We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk nodig hebben. Als woningbouwcorporatie is het niet mogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen in IT in eigen beheer bij te houden.

Daan Peters, SWEMP-lid en Manager I&A en Facility bij Mitros

"We zijn erg trots dat SWEMP voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. SWEMP sluit naadloos aan op onze strategie om maatschappelijk relevante organisaties te bedienen met onze diensten. We realiseren daarmee een belangrijke en zichtbare stap in de woningcorporatiesector. De komende periode gaan we gezamenlijk aan de slag om de IT van de verschillende corporaties in beheer te nemen en om hun omgeving vervolgens te transformeren naar toekomstbestendige clouddiensten. Dit is uitdagend ten tijde van corona, maar we hebben inmiddels bewezen dat we dit gezamenlijk succesvol kunnen realiseren. Daarnaast richt dit partnership zich op het breder beschikbaar stellen van innovatieve en technologische concepten voor de verschillende corporaties binnen SWEMP en de vrienden van SWEMP, zodat zij de huurder nog beter en eenvoudiger kunnen bedienen", aldus Leon van Meel, Directeur bij Conclusion Future IT.

Over SWEMP

SWEMP is een samenwerkingsverband van vijf grote woningcorporaties: Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal. Doel is om gezamenlijk tot standaard ICT-oplossingen te komen, die bijdragen aan een betere klantdienstverlening, grotere gebruikersvriendelijkheid, lagere kosten, hogere kwaliteit en lager risico. Daardoor blijft er meer geld over voor de kerntaak: verhuur van goede sociale woningen in prettige wijken. Meer informatie: swemp.nl.

Klinkt goed. Ik wil meer weten.

ISAE 3402 Type II verklaring wederom behaald

Kwaliteit dienstverlening bevestigd door externe auditor.

Conclusion scoort onverminderd hoog op de Giarte IT Experience Benchmark

84% van de klanten beveelt Conclusion aan.

Wil je meer weten?

Neem contact ons op.

Leon van Meel

Directeur
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy