• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Heijmans gaat langdurige IT-samenwerking aan met Conclusion

Dit omvat het beheer van 5.000 IT-werkplekken o.b.v. Office 365, de overname van de gehele Servicedesk plus on-site support en het beheer van het achterliggende serverlandschap.

9 juli 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Future IT

Het beursgenoteerde bouwbedrijf Heijmans heeft Conclusion geselecteerd als partner voor het beheer van haar IT-landschap. De samenwerking omvat het beheer van 5.000 IT-werkplekken op basis van Office 365, de overname van de gehele Servicedesk plus on-site support en het beheer van het achterliggende serverlandschap. Daarnaast is Conclusion verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de verschillende op Microsoft Azure gebaseerde clouddiensten. Het overnemen van de verantwoordelijkheid voor de IT-dienstverlening is in slechts drie maanden uitgevoerd, middenin de coronacrisis. Deze complicerende factor heeft voor Conclusion en Heijmans als ondernemende partners niet geleid tot een minder resultaat: de transitie is conform planning naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Gezamenlijke digitale transformatie

Naast het beheer van het basis-IT-landschap gaat Conclusion ook een bijdrage leveren aan de digitale strategie (Verslimmen) van Heijmans. Speerpunt hierin is het agile beheer van de diverse cloudplatformen die nodig zijn voor de huidige en nieuwe datagedreven businesspropositie in de bedrijfsstromen van Heijmans, zoals BeSense, Brugmonitoring, Matching Materials, Slimme Monteur en Digital Twins. Deze samensmelting van IT met de core business van Heijmans zorgt voor een totaaloplossing waardoor er nieuwe IT-dienstverlening aan de klanten van Heijmans geleverd kan worden.

We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die onze IT-dienstverlening naar een hoger niveau tilt, met een bedrijfscultuur die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken.

Hendrik-Jan Smaal, CIO bij Heijmans

Hendrik-Jan Smaal, CIO bij Heijmans: “We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk denken nodig te hebben om te versnellen. De digitale cultuur van morgen is er namelijk een van co-creatie. Het zal gewoon worden dat we in onze bedrijfsstromen naast de bekende timmermannen en metselaars ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen, die de digitale proposities bouwen en onderhouden (DevOps). We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die in dit kader onze IT-dienstverlening naar een hoger niveau tilt, met een bedrijfscultuur die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen in staat zijn om creatief om te gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking.”

We verheugen ons op het partnership en het leveren van een bijdrage aan de business van Heijmans door de verdere inzet van cloudtechnologie.

Leon van Meel, Directeur bij Conclusion Future IT
Partnership

Leon van Meel, directeur bij Conclusion Future IT: “We zijn erg trots dat Heijmans, naast de bestaande SAP-dienstverlening vanuit myBrand, ook voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. Heijmans is, net als wij, een volledig Nederlands bedrijf met maatschappelijke relevantie. We verheugen ons op het partnership en het leveren van een bijdrage aan de business van Heijmans door de verdere inzet van cloudtechnologie. Onze focus zal naast de continuïteit ook uitgaan naar de beleving van de eindgebruikers, die in alle toekomstige innovaties leidend zal zijn.” 

Over Heijmans 

Iedereen wil schone lucht, wonen in een fijne buurt, werken op een goede werkplek en veilig reizen van A naar B. Door te verbeteren, verduurzamen en verslimmen maakt Heijmans die gezonde leefomgeving. Jan Heijmans begon in 1923 als stratenmaker. Inmiddels is Heijmans een beursgenoteerde onderneming die activiteiten combineert in vastgoed, bouw & techniek en infra. Daarbij werken we veilig en voegen we waarde toe aan de plekken waar we actief zijn. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers aan de contouren van morgen: www.heijmans.nl

Nieuws
Eneco wil in 2021 migratie naar SAP S/4 Hana starten
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leon van Meel

Directeur
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy