Open inschrijving: workshop voor startende beheerders

Als startend functioneel beheerder kan het EPD overweldigend zijn. Nagenoeg alle processen in het ziekenhuis worden door dit programma gefaciliteerd. Hoe krijg je een compleet overzicht van de grote diversiteit aan mogelijkheden van het EPD en de samenhang en afhankelijkheden tussen de verschillende modules? Furore Conclusion organiseert in het najaar van 2024 een nieuwe workshop.

17 juli 2023   |   Evenement   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Workshop voor startende beheerders bij Furore

Tijdens de workshop maken de cursisten kennis met het EPD in de breedte. De ervaring leert dat in de beginfase men veelal op de eigen modules is gefocust en juist gebaat is bij deze verbreding. Furore Conclusion heeft veel ervaring met het snel op niveau brengen van de kennis en vaardigheden van startende consultants. Die ervaring is gebundeld in een boeiend en divers programma.

In de workshop worden uiteenlopende onderwerpen behandeld; zoals het klinisch en poliklinisch proces, het medisch dossier, orders en autorisaties. Extra aandacht is er voor de tips en tricks voor beheerwerk. Wat zijn handige manieren van documenteren? Hoe kun je omgaan met standaardiseren van meldingsafhandeling tussen verschillende oplosgroepen? Welke bronnen van informatie kun je gebruiken bij je werk?

De workshop voor startende beheerders wordt twee maal per jaar met een open inschrijving georganiseerd. De workshop is met name relevant voor medewerkers die nog geen half jaar als functioneel beheerder in een HiX ziekenhuis aan het werk zijn. Daarnaast wordt er een gezamenlijke lunch op ons kantoor verzorgd, waar je kunt investeren in je netwerk en starters van andere ziekenhuizen op een laagdrempelige manier leert kennen.

Duur: 1 dag
Prijs: 825 euro excl. BTW per deelnemer

Voorinschrijving

Schrijf je in voor de workshop voor startende beheerders in het najaar van 2024 en blijf op de hoogte.
Workshop voor startende beheerders bij Furore
Workshop voor startende beheerders bij Furore
Furore workshop startende beheerders met Nils Plomp
Workshop voor startende beheerders bij Furore
Workshop voor startende beheerders bij Furore
Furore workshop startende beheerders in het voorjaar 2023
Workshop voor startende beheerders bij Furore

Vragen over deze workshop

Neem gerust contact op!

Furore collega Tim de Wild

Tim de Wild

Workshopcoördinator
workshops@furore.com