Conclusion publiceert duurzaamheidsverslag 2023

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Dat zeggen we al jaren, ieder jaar met meer overtuiging en onderbouwing. De manier waarop Conclusion en Furore hier invulling aan geven heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Zo is duurzaam ondernemen sinds 2021 een strategische besturingsprioriteit binnen het Conclusion ecosysteem geworden. Dat betekent dat we veel meer aandacht besteden aan de manier waarop we duurzaamheid in onze bedrijfsvoering én in onze dienstverlening integreren.

25 april 2024   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Furore Conclusion implementatieconsultants Roy en Sascha op kantoor

De duurzaamheidstransformatie vergelijken we wel eens met de digitale transformatie. Conclusion en de bedrijven in het business ecosysteem zitten midden in een prachtige en vaak ook complexe reis. Dat weerhoudt ons er niet van om hem te maken. Sterker, waar mogelijk versnellen we. Dat doen we vanuit onze intrinsieke motivatie dat duurzaamheid een kernelement is van de manier waarop wij ondernemen.

Maaike Maranus - van de Vrande, Director Sustainability bij Conclusion, vertelt: 'We zijn vooral trots op de passie en gedrevenheid die de vele betrokken collega’s tonen als het over duurzaam ondernemen gaat. De praktijkvoorbeelden, innovaties en ideeën. Het enthousiasme meer te doen, mee te denken en mee te helpen. Iedere dag opnieuw. Een diepgaande overtuiging die voelbaar is op de werkvloer en die nauwelijks naar papier te vertalen is. De effecten hiervan wel. In dit verslag staan meerdere voorbeelden die beschrijven hoe we onze passie hebben omgezet in prachtige projecten.'

Dit duurzaamheidsverslag beschrijft ook de missie en visie, strategie, aanpak en resultaten van Conclusion. En het staat bol van de inspirerende voorbeelden op het snijvlak van IT en duurzaamheid.

In lijn met het Conclusion Cares-programma, heeft Furore zich verbonden aan drie Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. De VN heeft 17 mondiale doelen geformuleerd voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. De drie doelen die wij hebben gekozen passen bij de dienstverlening, waarden en ambities van Furore.

Zo zetten wij ons in voor het bieden van een gezonde, gelijkwaardige, inclusieve en veilige werkomgeving aan onze werknemers, dragen we bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland en werken we toe naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering in 2025. In samenwerking met onze collega's en partners geeft het duurzaamheidsteam van Furore Conclusion invulling aan concrete initiatieven en projecten binnen deze gebieden.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

Neem gerust contact op.

Furore collega Bas Wencker

Bas Wencker

Team duurzaamheid
duurzaamheid@furore.com