Consult 2.0

Tijdens een poliklinisch consult is het van belang om alle relevante informatie over de patiënt makkelijk en gestructureerd vast te leggen. De HiX-module Consult 2.0 biedt uitkomst. Furore Conclusion ondersteunt bij de inrichting van Consult 2.0, met oog voor de onderlinge samenhang van GLM's, consultsjablonen en standaardteksten.

Furore Young Professional Programma training Design Thinking 2023

Furore Conclusion is kennispartner bij het inrichten van de consultvoering binnen jouw afdeling. Onze ervaren consultants zijn betrokken bij tal van implementatietrajecten van HiX Consult 2.0. Hierdoor kunnen we je uitgebreid adviseren bij het kiezen van de juiste oplossing, die aansluit bij het werkproces van jouw afdeling.

Door onze jarenlange ervaring met de producten van ChipSoft zijn wij van grote toegevoegde waarde, op onder andere de volgende punten:

Icon 7

GLM's

De Golden Label Method (GLM) is een belangrijk onderdeel van Consult 2.0. Door onze ervaring in verschillende huizen kunnen we meedenken over de optimale inzet binnen de consultregistratie.

Icon 3

Advies

Furore Conclusion vindt dat de ICT zo optimaal mogelijk moet aansluiten bij het proces op de afdeling. Bij het inrichten van Consult 2.0 kijken we daarom niet alleen naar de consultvoering, maar houden we rekening met het hele poliklinische proces van de afdeling.

Icon 4

Bouw & inrichting

Samen werken wij aan een optimaal werkende, duurzame inrichting van Consult 2.0. Furore Conclusion staat voor creatieve en beheersbare oplossingen die zorgprofessionals ondersteunen bij hun consultvoering.

Icon 8

Opleiding

Wij zijn kennisdelers. Dat doen we zowel aan de kant van het beheer en het inrichten van het EPD en daarin de juiste keuzes maken, als het juist gebruiken van het EPD door artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel.

Onze ChipSoft experts

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ChipSoft HiX-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring.
Furore collega Tim de Wild
Furore collega Valerie Robeer
Furore collega Roy van den Broek
Furore collega Maikel Sing
Furore collega Dorinde Starmans
Furore collega Nils Plomp

Uitgelicht nieuws

Nieuws

Medische beeldvorming bij HMC met CS-Functie

NIls Furore

Uitgelichte projecten

Nieuws
HMC vlag

Implementatieconsultant Roy over CS-behandeling bij HMC

Aan de slag met Consult 2.0?

Neem contact op!

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com