• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Autorisaties

Met de AVG-wetgeving, jaarlijkse IT-audits en horizontaal toezicht moet je als zorginstelling een goede grip hebben op de autorisatie inrichting, -beleid en -managementprocessen. De afgelopen jaren heeft Furore zich ontwikkeld tot een vaak gevonden adviseur van zorginstellingen op autorisatiegebied. Daarin zijn we trots op het diverse portfolio aan dienstverlening dat we hierin aanbieden.

Zo helpen we jou

Quickscan Autorisaties

De scan wordt afgestemd op de behoefte van de zorginstelling. Een ervaren consultant analyseert de HiX-inrichting, het HiX-beleid en/of autorisatiemanagementprocessen. Het eindproduct is een advies met concrete punten ter verbetering. Ook bij de uitvoering hiervan bieden wij ondersteuning.

Autorisatiebeleid

Gedegen autorisatiebeleid bestaat uit een autorisatiematrix, toekenningsmatrix en uitwerking van de uitgangspunten van autorisatie inrichting van het EPD, waarbij de juiste stakeholders uit de organisatie zijn betrokken. Furore heeft advies gegeven over - en meegeschreven aan menig autorisatiedocument.

Autorisatiescan met SQL-Tooling

Deze unieke tool maakt het mogelijk om periodiek een thermometer in de HiX autorisaties te steken en een beeld te vormen van de stand van zaken betreffende accounts, artscodes, [ongewenste] combinaties van rechten en nog veel meer. We leveren daarbij een dashboard op met resultaten om zelf mee aan te slag te gaan.

SherLog

Furore biedt een nieuwe oplossing waarmee ziekenhuizen en zorginstellingen grip kunnen krijgen op verdachte dossierinzages: SherLog! SherLog speurt met slimme AI-algoritmes automatisch de logbestanden van het EPD af op zoek naar afwijkende en potentieel ongeoorloofde dossierinzages.

Onze producten op het gebied van autorisatie

Het autorisatielandschap kan complex zijn. Krijg met ons product SherLog grip op verdachte dossierinzages. Of wil je snel, eenvoudig en overzichtelijk inzicht in autorisatiegegevens? Bekijk dan ons product WhatsOn.

Nieuws & Projecten

HiX-implementaties

Implementatieconsultant Torben over Ziekenhuisgroep Twente

Lees meer over onze andere ChipSoft-expertises

Implementatie, Go-live & Optimalisatie
Apotheek & Medicatie
Workshops & Trainingen
Ondersteuning Be­heer­or­ga­ni­sa­tie
Vandaag nog aan de slag met autorisaties?

Neem contact op

Floris Lamers

info@furore.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security