Autorisaties

Furore Conclusion is dé go-to partner voor autorisatievraagstukken. Op autorisatiegebied zijn we in staat om in relatief korte tijd veel waarde toe te voegen.

Furore Conclusion implementatieconsultants Roy en Sascha op kantoor

Met de AVG-wetgeving, jaarlijkse IT-audits en horizontaal toezicht moet je als zorginstelling een goede grip hebben op de autorisatie inrichting, -beleid en -managementprocessen. De afgelopen jaren heeft Furore Conclusion zich ontwikkeld tot een vaak gevonden adviseur van zorginstellingen op autorisatiegebied.

Door onze jarenlange ervaring met de producten van ChipSoft zijn wij van grote toegevoegde waarde, op onder andere de volgende punten:

Icon 8

Inrichtingsvraagstukken

De ZISCON module heeft invloed op het gehele dossier. De ervaren consultants van Furore Conclusion kunnen bijdragen aan de initiële inrichting tijdens een migratie of herïmplementatie. Daarnaast ondersteunen en adviseren wij functioneel beheerteams bij het oplossen van autorisatievraagstukken.

Icon 5

Werkgroepvoorzitters

Gedurende de projectfase komt er steeds meer nadruk te liggen op het autorisatievraagstuk. Wij leiden vanuit de inhoud: Furore Conclusion heeft veel ervaring binnen verschillende HiX migraties en herïmplementaties. Hierdoor zorgen we voor rust, efficiëntie en een hoge kwaliteit van de inrichting bij livegang.

Icon 4

Autorisatiebeleid

Gedegen autorisatiebeleid bestaat uit een autorisatiematrix, toekenningsmatrix en uitwerking van de uitgangspunten van autorisatie inrichting van het EPD, waarbij de juiste stakeholders uit de organisatie zijn betrokken. Furore Conclusion geeft advies over - en schrijft mee aan menig autorisatiedocument.

Icon 2

Quickscan Autorisaties

De scan wordt afgestemd op de behoefte van de zorginstelling. Een ervaren consultant analyseert de HiX-inrichting, het HiX-beleid en/of autorisatiemanagementprocessen. Het eindproduct is een advies met concrete punten ter verbetering. Ook bij de uitvoering hiervan bieden wij ondersteuning.

Onze ChipSoft experts

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ChipSoft HiX-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring.
Furore collega Torben Vrielink
Furore collega Sara Adriaanse
Furore collega Floris Lamers
Furore collega Maikel Sing
Furore collega Sascha Korzec
Nieuws

Een persoonlijk inwerktraject voor startende beheerders: ‘Een rijke voedingsbodem waar ik altijd op kan terugvallen’

Furore Conclusion werkt samen met het Catharina Ziekenhuis

Uitgelichte projecten

Furore interview met Bob Fenneman

Meer capaciteit én ruimte voor groei bij functioneel beheer

Vandaag nog aan de slag met autorisaties?

Neem contact op

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com