Conclusion ontvangt niveau 5-certificaat van de CO2-Prestatieladder

Conclusion heeft voor het hele ecosysteem (25+ bedrijven) het hoogst haalbare certificaat ontvangen van de CO2-Prestatieladder. Hiermee maken we in één keer de stap van niveau 3 naar niveau 5. Daar zijn we bijzonder trots op.

13 juni 2022   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Conclusion Cares certificaat

De CO2-Prestatieladder geeft inzicht in het energiegebruik en de CO2-emissie van bedrijven én stimuleert tot het reduceren hiervan. Bedrijven gaan tot niveau 3 aan de slag met de uitstoot van de eigen organisatie, inclusief alle projecten. Op niveaus 4 en 5 wordt ook de uitstoot van de hele keten en sector meegenomen. 

Sustainable Development Goals

In ons uitgebreide Conclusion Cares-programma richten wij ons op de manier waarop wij duurzaam ondernemen. Dit hebben wij gekoppeld aan drie Sustainable Development Goals (SDG’s): welzijn, innovatie en infrastructuur én klimaatactie. Samen vormen ze de basis van onze Cares-ambities, doelstellingen en KPI’s.

Klimaatactie

De voornaamste milieu-impact van onze bedrijfsvoering en dienstverlening is de emissie van CO2. Sinds 2012 houden wij onze CO2-emissie nauwlettend in de gaten en rapporteren we periodiek over de CO2-footprint van onze bedrijfsvoering. Conclusion neemt op basis van de verkregen inzichten gerichte CO2-reductiemaatregelen. 
Sinds 2013 is ons CO2-reductiemanagementsysteem niveau 3-gecertificeerd. In 2021 hebben we het systeem uitgebreid en verzwaard door emissies uit de hele keten en sector mee te nemen. Na een uitgebreide en succesvolle audit mogen we nu trots meedelen dat het Conclusion ecosysteem niveau 5-gecertificeerd is. 

Meer informatie over CO2-Prestatieladder?