• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over First8, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van First8

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij First8

Met hart en ziel voor technologie

Specialist op het gebied van maatwerkapplicaties vanuit de Java & Open Source techniek.
Onze Java oplossingen helpen jouw business vooruit.

Specialist in Java en Open Source maatwerk applicaties. 

First8 staat voor vakmanschap. Wij zijn de specialist op het gebied van maatwerkapplicaties vanuit de Java & Open Source techniek. De First8-er werkt met Passie voor het vak! We bieden onze klanten de best passende oplossing waarbij we kijken naar de optimale balans tussen schaalbaarheid, security, performance en gebruiksvriendelijkheid.

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.
Evenement
Workshop: Red Hat Single Sign-On: Advanced

Hoe versterk jij ons team met jouw expertise?

We zijn altijd op zoek naar gedreven Java developers. Benieuwd? Neem dan contact met ons op of bekijk direct onze vacatures.

"First8, niet alleen werken, maar ook lekker mezelf zijn."

Bob Kubista

Java Developer

Afwisseling. Dat is de reden dat ik bij First8 werk. Niet alleen werken aan één product of in een marktsegment, maar verschillende kleinere en grotere projecten doen op allerlei gebieden. Dat, gecombineerd met de goede en informele sfeer bij First8.

Ted Vinke

Senior Java Developer

“Het team van First8 werkt dagelijks met passie aan de meest uiteenlopende, vaak complexe, opdrachten. Ik ben er trots op onderdeel uit te mogen maken van dit team. Onze specialisten zetten iedere dag weer net even dat stapje extra om het beste uit zichzelf en hun team te halen. Op deze manier weten wij iedere keer weer meerwaarde te creëren voor onze klanten.”

Stefan Janssen

Account Manager

We werken onder andere met trots voor:

First8 ondersteunt ons op proactieve wijze in de ontwikkeling en het technisch beheer van onze Dashboard-applicatie DSM, waarmee we een actueel beeld hebben van de inrichting van stations. Hiermee draagt First8 bij aan de efficiënte invulling van het onderhoud aan de beheerde middelen, het bredere assetmanagement en optimalisaties binnen de stationsomgeving, teneinde onze ambitie stations van wereldklasse nog verder in te vullen.

Dirk-Jan, Data Expert Dashboard Stationsmiddelen
Technology blog

Lees onze inhoudelijke, technische blogs, geschreven door First8 collega's. Over onder andere Kubernetes, Spring, Java, security en andere relevante onderwerpen en tools.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Wat kunnen we samen bereiken?

Monique Jeursen

Operationeel Manager
monique.jeursen@first8.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy