Identity en Access management

Met Identity en Access management (IAM) regel je dat de juiste mensen en entiteiten het juiste toegangsniveau hebben tot jouw systemen. Bij First8 Conclusion gebruiken we hiervoor Keycloak of Red Hat Build of Keycloak (voorheen Single Sign-On).

First8 Conclusion - Identity en Access management

Jouw Keycloak-omgeving optimaliseren? 

Ons Keycloak-team biedt diensten aan om jouw Keycloak-ervaring te optimaliseren. Van consultancy en plug-ins voor inlogopties tot hands-on workshops en geautomatiseerde scanning voor een veilige productieomgeving; wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je Keycloak-journey.

Meer grip op je gebruikers en gebruikersrechten

De rechten en rollen van de gebruikers worden in het IAM gedefinieerd en beheerd. Bij First8 Conclusion gebruiken we hiervoor Keycloak of Red Hat SSO. Met deze tools kun je dit op een gebruiksvriendelijke en veilige manier inregelen. Zo krijg je meer grip op je gebruikers en gebruikersrechten. We organiseren meerdere keren per jaar workshops rondom Keycloak en / of Red Hat SSO om de eindgebruiker wegwijs te maken met de tooling.

Nieuws
Blog - IAM in 3 stappen

De uitdagingen die komen kijken bij Identity and Access Management

Evenement
First8 Conclusion Keycloak workshop
jun
19

Hands-on workshop: Keycloak – "choose your own adventure"

Case study

We werken samen met

Logo Red Hat Premier Business Partner

RedHat

Red Hat is de toonaangevende leverancier van software-oplossingen die zijn ontwikkeld met hulp van de Open Source community. First8 Conclusion is Advanced Business Partner van Red Hat en is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse.

Partnership met Signicat

Signicat

Signicat levert het meest uitgebreide portfolio aan digital identity-oplossingen in de markt. Het digital identity-platform is ongeëvenaard, met meer dan dertig identiteitsmethoden, AML / KYC-conforme onboarding, mobiele authenticatie, geavanceerd elektronisch ondertekenen en meer. Sinds 2006 heeft Signicat een solide reputatie opgebouwd door betrouwbaar digitaal zakendoen mogelijk te maken voor zowel gereguleerde als niet-gereguleerde sectoren. In maart 2020 bundelde het de krachten met Connectis, de Nederlandse specialist op het gebied van identificatie, authenticatie en Identity & Access Management.

ExpertisesContact

Meer weten over Identity & Access Management?

First8 Conclusion - Li Beverwijk

Li Beverwijk

Accountmanager
li.beverwijk@first8.nl