Identity en Access management

Met Identity en Access management (IAM) regel je dat de juiste mensen en entiteiten het juiste toegangsniveau hebben tot jouw systemen. 

First8 Conclusion - Identity en Access management
First8 SSO

Meer grip op je gebruikers en gebruikersrechten. 

De rechten en rollen van de gebruikers worden in het IAM gedefinieerd en beheerd. Bij First8 Conclusion gebruiken we hiervoor Keycloak of Red Hat SSO. Met deze tools kun je dit op een gebruiksvriendelijke en veilige manier inregelen. Zo krijg je meer grip op je gebruikers en gebruikersrechten. 

We organiseren meerdere keren per jaar workshops rondom Keycloak en / of Red Hat SSO om de eindgebruiker wegwijs te maken met de tooling. 

We kijken graag naar de mogelijkheden

Blog

De 4 grootste voordelen van Identity and Access Management

Identity and Access Management - Keycloak - First8 Conclusion
Nieuws
Partnership met Signicat

First8 Conclusion en Signicat zijn technology partners: ‘Digital identity-oplossing op maat’

Evenement
Red Hat en First8 Conclusion - Keycloak
jan
11

Hands-on workshop: Keycloak – "choose your own adventure"

Case study

We werken samen met

Logo Red Hat Premier Business Partner

RedHat

Red Hat is de toonaangevende leverancier van software-oplossingen die zijn ontwikkeld met hulp van de Open Source community. First8 Conclusion is Advanced Business Partner van Red Hat en is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse.

Partnership met Signicat

Signicat

Signicat levert het meest uitgebreide portfolio aan digital identity-oplossingen in de markt. Het digital identity-platform is ongeëvenaard, met meer dan dertig identiteitsmethoden, AML / KYC-conforme onboarding, mobiele authenticatie, geavanceerd elektronisch ondertekenen en meer. Sinds 2006 heeft Signicat een solide reputatie opgebouwd door betrouwbaar digitaal zakendoen mogelijk te maken voor zowel gereguleerde als niet-gereguleerde sectoren. In maart 2020 bundelde het de krachten met Connectis, de Nederlandse specialist op het gebied van identificatie, authenticatie en Identity & Access Management.

ExpertisesContact

Meer weten over Identity & Access Management?

First8 Conclusion - Li Beverwijk

Li Beverwijk

Accountmanager