Congres Architectuur in de zorg

Op 9 juni 2022 vindt het congres Architectuur in de Zorg in het Akoesticum te Ede én online plaats.
De 13e editie van het congres Architectuur in de Zorg heeft als thema: “Architectuur in de Zorg: Van partituur tot uitvoering”.

Tijdens het middagprogramma, om 14.15 uur geeft Frank Willems, Principal Consultant bij D&A, samen met Daniel Woning, Enterprise Architect, Isala, in Tuinzaal 2 een lezing hierover.

De praktijk van het ontwikkelen van Enterprise Architectuur bij Isala 
Isala biedt haar patiënten basiszorg én topklinische zorg met bijna 7000 zorgverleners en ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel en poliklinieken in Steenwijk, Kampen en Heerde. Daarnaast is Isala één van de elf traumacentra van Nederland. Digitalisering maakt een cruciaal onderdeel uit van de bedrijfsstrategie voor de komende jaren. Om dat in goede banen te leiden, hebben de vier architecten afgelopen jaar een professionaliseringsslag gemaakt door een Enterprise Architectuur te ontwikkelen. In deze lezing vertelt Frank Willems van D&A hoe je tot een ziekenhuis Enterprise Architectuur en het bijbehorende veranderproces komt (partituur). Daniel Woning, architect bij Isala, vertelt vervolgens hoe dit in de praktijk (uitvoering) is gebracht.

Voor meer informatie en inschrijven:

https://zorginformatiearchitectuur.nl/2022/

25 mei 2022   |   Evenement   |   Door: Evelien Oskam

Deel

D&A medical group

Meer weten over

Strategie & RoadmapArchitectuur & Integratie