Over ons

D&A adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de slimme toepassing van informatie en digitale technologieën in het zorgproces. We adviseren op strategisch en tactisch niveau, vanuit diepgaande kennis van de zorg, met een flinke dosis pragmatisme.

D&A medical group

D&A is in 2000 opgericht vanuit de overtuiging dat ICT wezenlijk kan bijdragen aan kwalitatieve, effectieve en efficiënte zorg. In ons bestaan hebben we vele adviestrajecten, programma’s en implementatieprojecten begeleid bij ziekenhuizen, GGZ instellingen, VVT, gehandicaptenzorg, laboratoria, regionale zorgorganisaties en koepels. D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’. We beslaan het hele palet van strategie naar roadmap tot en met adoptie door de zorgprofessionals.

Aanbieders komen en gaan, regelgeving verandert. En wij? Natuurlijk zijn ook wij veranderd maar in de kern zijn we nog steeds wie we al 20 jaar zijn. Een dienstverlener die ontzorgt, waar je naar terugkeert, die levert. Een dienstverlener met visie, met kennis, met vaardigheden en vooral met mensen.

Ann Ouvry

Directeur

D&A medical group | Ann Ouvry

In de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd. De digitalisering van zorg heeft een verdere vlucht genomen. De meeste ziekenhuizen werken inmiddels volledig digitaal en andere zorgsectoren volgen in hoog tempo. De digitalisering in de zorg zal de komende jaren nog harder gaan dan de afgelopen 20 jaar. D&A zet zich in om de digitale transformatie van de zorg soepel te laten verlopen.

Verder kennismaken?

D&A medical group

Onze basis

De kernwaarden van waaruit we werken. Het DNA in onze aderen.

D&A en Conclusion

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.