• Contact

Samen op weg naar digitale zorg

Zorgdigitalisering met vernieuwend vakmanschap: omdat de zorg het nodig heeft.

D&A adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de slimme toepassing van digitale technologieën in het zorgproces. We adviseren op strategisch en tactisch niveau, vanuit diepgaande kennis van de zorg, met een flinke dosis pragmatisme. Dit doen we met grote betrokkenheid. Daarnaast zijn we actief bij de ontwikkeling van standaarden en programma’s op het gebied van digitale gegevensuitwisseling

D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’. We beslaan het hele palet van strategie naar roadmap tot en met adoptie door de zorgprofessionals.

Digitale strategie

Een goed strategisch plan krijgt pas effect als het succesvol geïmplementeerd wordt. Daarom hechten we bij D&A veel belang aan implementatie en adoptie. Onze projectmanagers zorgen voor een professionele aansturing.

Onze consultants

Onze consultants betrekken zorgprofessionals en patiënten/cliënten actief bij het inbedden van innovaties in het zorgproces zodat er effectieve nieuwe werkwijzen en interacties ontstaan.

Met wie we samenwerken

Kom werken bij D&A

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

D&A is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

81

Customer Delight Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Laten we praten over wat we samen kunnen bereiken.

Neem contact met ons op.

Ann Ouvry

Directeur
info@dnagroup.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Contact
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security