• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Maak jij het verschil?

Onze 70+ collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschap en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. 

Verschil moet er zijn!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Onze consultancy vacatures. Maak jij het verschil?

Business Consultant Procesoptimalisatie

Conclusion Consulting

Medior

Nieuwegein

Fulltime 32-40 uur

Onze kernwaarden ademen ons DNA

Mensgericht
Eigenaarschap
Ruimte en vertrouwen
Elke dag beter
Inspirerend
Balans vandaag en morgen

Maak kennis met Iris Pitar

Met 20+ jaar recruitment ervaring op zak ben ik zeer betrokken en geef kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ben jij een Business Consultant en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion? Bel, mail of app mij dan vandaag nog!

Onboarding

Jou als nieuwe collega een vliegende start geven, dat doen we met ons Onboardingsprogramma. We snappen dat er in het begin nogal wat op je afkomt. Daarom dragen we zorg voor een inhoudelijke én leuke kennismaking met de organisatie en je team.

Vitaliteitsprogramma - CHARGE

Klantverwachtingen structureel overtreffen, dat is waar we goed in zijn. Maar daar komt ook druk bij kijken. Het is een vorm van topsport, een carrière lang. Natuurlijk moet het wel leuk blijven. Conclusion Consulting helpt je bij het bewaken van de balans tussen werk, inspanning en ontspanning. Zodat je batterij opgeladen blijft.

Jouw manier

Bij Conclusion Consulting voeren wij klantvraagstukken uit op een manier die past bij jou, bij de specifieke klantbehoefte en de situatie. Bij ons krijg je de mogelijkheid om creatief maatwerk te leveren. Hier gaat ons hart sneller van kloppen. De methodieken hebben wij ons eigen gemaakt en gebruiken we ter ondersteuning om het klantvraagstuk succesvol te realiseren. Bij Conclusion Consulting bieden wij jou de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse en complexe organisaties zoals NS, ABN, Eneco en UWV.

Hecht team

Wij vinden het belangrijk dat jij je onderdeel voelt van Conclusion Consulting en dat jij jezelf en de organisatie te allen tijde kunt blijven ontwikkelen. We zetten samen de schouders onder onze groei. Samen sparren wij over opdrachten, de interne samenwerking en nemen we de tijd om samen te borrelen en sporten. Conclusion Consulting. 

Van betekenis zijn

Niet alleen voor de klant, maar ook vaak voor de maatschappij. Jij helpt mens, team en organisatie verder, wat tegelijkertijd zorgt voor een boost in jouw ontwikkeling. Wij bieden de ruimte zodat jij kunt verbinden, contact kunt maken en de mogelijkheid hebt mensen te verrassen. Hierdoor komen mens en organisatie in beweging en ontstaat er duurzame transformatie. Zo maak jij impact.  

Meer weten over onze consultancy rollen?

Neem contact op!

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security