• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Maak jij het verschil?

Onze 70+ collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschap en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. 

Verschil moet er zijn!

Werken bij Conclusion

Conclusion Consulting maakt onderdeel uit van een ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven, op het snijvlak van business transformatie en IT-services. Binnen dit ecosysteem krijgt iedereen de vrijheid om het op zijn of haar eigen manier te doen: Verschillend zijn, zodat we samen het verschil kunnen maken. Je doet dit niet alleen samen met je collega's van je eigen bedrijf, maar ook met de collega's van de andere bedrijven binnen het ecosysteem. Zo bouwen we verder aan een beter en mooier Conclusion.

Kennismakingsevent 6 oktober

Wil je ook ons Buitengewoon Team versterken? Maak kennis met ons tijdens het kennismakingsevent op 6 oktober. Dit is dé mogelijkheid om Conclusion Consulting te leren kennen! Het wordt een interactief event waar jij alle kans krijgt alles te vragen over Conclusion Consulting en over onze impactvolle klantvraagstukken.

Onze consultancy vacatures. Maak jij het verschil?

Business Consultant Procesoptimalisatie

Conclusion Consulting

Medior

Nieuwegein

32 - 40 uur

Maak kennis met Iris Pitar

Met 20+ jaar recruitment ervaring op zak ben ik zeer betrokken en geef kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ben jij een Business Consultant en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion? Bel, mail of app mij dan vandaag nog!

Onboarding

Jou als nieuwe collega een vliegende start geven, dat doen we met ons Onboardingsprogramma. We snappen dat er in het begin nogal wat op je afkomt. Daarom dragen we zorg voor een inhoudelijke én leuke kennismaking met de organisatie en je team.

Vitaliteitsprogramma - CHARGE

Klantverwachtingen structureel overtreffen, dat is waar we goed in zijn. Maar daar komt ook druk bij kijken. Het is een vorm van topsport, een carrière lang. Natuurlijk moet het wel leuk blijven. Conclusion Consulting helpt je bij het bewaken van de balans tussen werk, inspanning en ontspanning. Zodat je batterij opgeladen blijft.

Werken bij Conclusion Constuling betekent...

Werken op jouw manierOnderdeel zijn van een hecht teamVan betekenis zijn

Onze awards

Deze labels zijn een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept onze inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Onze kernwaarden ademen ons DNA

Mensgericht
Eigenaarschap
Ruimte en vertrouwen
Elke dag beter
Inspirerend
Balans vandaag en morgen

Meer weten over onze consultancy rollen?

Neem contact op!

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies