• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Thema

Digitale Strategie

Een digitale strategie geeft je organisatie toekomst

Digitale Strategie Conclusion Consulting

Om weerbaar, wendbaar en onderscheidend te blijven in jouw domein is een digitale strategie noodzakelijk. Je toekomstvisie wordt er sterker en concreter door. Op inspirerende wijze nemen we je mee in het proces om tot die digitale strategie te komen. Met het juiste proces borg je gelijk de toekomst van je organisatie, dus een goede gids is cruciaal voor je succes.

Een digitale strategie draait om mensen

Vaak krijgen we te horen: we hebben een digitale strategie nodig. Of: het is tijd voor ons om een digitale transformatie te ondergaan. Maar wat zit daarachter? Door oprechte nieuwsgierigheid en door goed te luisteren, achterhalen we de vraag achter de vraag. Hierna kunnen we samen de toekomst van jouw organisatie vormgeven, verbeteren en concreet maken. Wij zijn de broodnodige gids in een digitale transformatie. ‘Instappen’ kan met elke vraag en op ieder niveau.

Samen op een strategische reis

Je digitale strategie in zijn geheel uitbesteden helpt je niet verder. Alleen als we samen het gehele proces doorlopen, wordt draagvlak gecreëerd en gaat de strategie écht leven binnen je organisatie. Onze Business Consultants zijn sterk op de inhoud en inspiratie. Door het proces heen prikkelen ze je op een creatieve, constructieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een beleving die hoofd en hart stimuleert, bepalen we de eindbestemming. Daarna helpen wij je deze slag naar morgen planmatig te realiseren, over de hele linie of een deel daarvan. Dat doen we vanuit het krachtige Conclusion ecosysteem: een mix van gespecialiseerde IT-bedrijven, elk behorend tot de top op hun gebied.

Technologie, Werkwijze en Organisatie

Vanuit jouw beginpunt gaan we samen verder. Want: it takes two to tango. Jouw vragen worden letterlijk ook onze vragen. Het Conclusion TWO-model laat de verbanden zien tussen alle uitdagingen van jouw strategie op het gebied van Technologie, Werkwijze en Organisatie. Het model is een spiegel waarmee we gezamenlijk de uitdagingen rondom de digitale transformatie kunnen identificeren en we het vertrekpunt definiëren. Zo maken we in het hele traject goed onderbouwde beslissingen.

Laten leven in hoofd en hart

We nemen verantwoordelijkheid voor de uitkomst van jouw digitale strategie. Niet alleen voor de spraakmakende vernieuwingen aan de voorkant, maar ook voor de onderliggende processen die versnelling, schaalbaarheid en continuïteit waarborgen. Zo brengen we een verandering teweeg. Realiseren we groei. Vanuit onze commitment werken we samen naar een strategie die niet zomaar in een laatje verdwijnt. Dat doen we door de juiste (IT-)experts binnen ons netwerk aan te haken. En door leiders binnen jouw organisatie te creëren, die de strategie gaan uitdragen. Zodat die duidelijk begrepen wordt door iedereen, zowel in het hoofd als in het hart.

Samen strategie in de praktijk brengen

Strategie is voor ons geen doel op zich, maar een middel om in de juiste, concrete oplossingen te voorzien. We creëren leiders die aan de hand van de digitale strategie jouw organisatie helpen om de gewenste groei  en/of verandering   te realiseren. Daarvoor beschikken we over onze Academy , die in maatwerk trainings- en opleidingstrajecten voorziet.

Deze topics maken jouw organisatie weerbaar en wendbaar

Digitale Strategie Leiderschap Verandermanagement Prestatieverbetering

Weer- en wendbaar blijven?

Dan is digitale strategie key

Anneke Zijlstra Conclusion Consulting

Anneke Zijlstra

Managing Consultant
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies