Leading Digital Change

Van business strategie naar concrete waarde

Conclusion Consulting

Bij Leading Digital Change kijken we naar het totaalplaatje van digitale verandering: van strategie tot en met resultaat. Centraal staan de keuzes die je maakt op het snijvlak van business en IT. Conclusion Consulting begeleidt je om deze digitale verandering te realiseren. Met als resultaat: een weerbare, wendbare en onderscheidende organisatie.

Leading Digital Change in het kort

Leading Digital Change in het kort

Leading Digital Change helpt bij het vertalen van je bedrijfsstrategie naar concreet resultaat. Met digitaal als aanjager van jouw strategie. Zodat jij weerbaar, wendbaar en onderscheidend wordt én blijft. Bekijk de animatie voor onze aanpak.

Wat levert onze aanpak je op?

Een heldere digitale visie
Een gedragen en duurzame verandering
Een realistische digitale strategie
Een resultaatgerichte uitvoering van jouw bedrijfsstrategie

Hoe we het doen

Met Leading Digital Change benutten we de mogelijkheden en verwachtingen van de toenemende digitalisering om een weerbare organisatie te creëren waarin de klant centraal staat. Een weloverwogen strategie stelt ons in staat om op een onderscheidende manier duurzame waarde toe te voegen. Deze digitale transformatie betreft niet alleen technologie, maar ook de mensen, processen, besluiten en de uitvoering ervan. Om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken, helpen wij je aan de hand van vier gerichte stappen.

Zie: richt je blik op de toekomst en begrijp de markt

Samen verkennen we de ambitie en visie van de organisatie en nemen we een moment om naar het bredere perspectief te kijken. Met deze verdieping activeren we de sleutelpersonen in de organisatie en brengen we de huidige business strategie in kaart.

Denk: erken de huidige situatie en bepaal de kernthema’s

We creëren gezamenlijk een focus en bepalen waar we aandacht aan gaan geven binnen jullie organisatie. We evalueren de effectiviteit van de huidige strategie en nemen vervolgens stappen om te vernieuwen en te herontwerpen. De herformulering van de strategie richting de organisatie en de klant, definieert je als organisatie.

Doe: creëer samenhang en organiseer je middelen

We slaan een brug tussen de huidige en de nieuwe strategie en creëren samenhang en structuur. Hierbij identificeren we de potentiële uitdagingen, kiezen we de juiste aanpak en stellen we een plan op om deze ambitie te realiseren. Dit zorgt voor draagvlak bij het realiseren van jouw digitale traject.

Oogst: focus op de uitkomst en vier succes

Wij helpen je met de concrete invulling van de strategie en begeleiden je bij het uitvoeren en het grip houden op de verandering. Daarmee brengt Leading Digital Change de organisatie een heldere focus en zorgt het voor rust en consistentie.

Laat je inspireren door de praktijk

Conclusion Case | Waterschap Rivierenland

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

26+

Bedrijven in het Conclusion ecosysteem

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Weer- en wendbaar blijven?

Dan is digitale strategie essentieel

Anneke Zijlstra Conclusion Consulting

Anneke Zijlstra

Managing Consultant
azijlstra@conclusion.nl