Mensgerichte Mirte wil er samen voor gaan bij Conclusion Consulting

Per 1 maart is business consultant Mirte van Drunen aan de slag binnen ons team Verandermanagement. “Conclusion Consulting geeft mij het gevoel dat ambitieus én sociaal en warm zijn prima samengaan.”

6 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

HR en organisatie

Afgelopen zomer behaalde Mirte de master Organisatiewetenschappen. Daarvoor rondde ze de studie Human Resources Management af. “Naast mijn studies was ik actief in het HR-werkveld. Ik studeerde af op de thema’s ‘Agile HR & Wendbare organisaties’ en ‘Datagedreven werken en strategische positionering in het sociale domein’. Thema’s die mij enorm aanspreken”, vertelt de nieuwbakken business consultant. “Door middel van de combinatie theorie, praktijk en training heb ik mij ontwikkeld op het gebied van HR en organisatie, specifiek op de genoemde thema’s.”

‘Conclusion Consulting staat voor werk dat ertoe doet’

Mirte van Drunen

Een stap verder kijken

“De mensgerichte aanpak van Conclusion Consulting spreekt mij enorm aan”, zegt Mirte. “Dit zie ik terug in de aanpak en inhoud van opdrachten, maar ook in hoe collega’s onderling met elkaar omgaan. Iedereen wil er samen voor gaan. Daarnaast vind ik (maatschappelijke) relevantie in mijn werk erg belangrijk. Conclusion Consulting staat voor werk dat ertoe doet.” Vanuit haar eigen perspectief ziet de business consultant de combinatie van HR en organisatie als een mooie bijdrage. “Ik zie uitdaging in het net een stap verder kijken dan het voor de hand liggende antwoord. Vernieuwende oplossingen ontdekken door goed te luisteren en verschillende perspectieven en verbanden samen te brengen; dat vind ik het allerleukste.”

Tien bomen op Mirtes naam

Om haar van harte welkom te heten binnen de club, ontvangt Mirte geen obligaat bosje bloemen, maar een heus bosje bomen. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Madagaskar tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Business consultant Matthijs klaar om aantoonbaar impact te maken