Business consultant Matthijs klaar om aantoonbaar impact te maken

Matthijs Bartelts staat aan het begin van een mooie carrière bij Conclusion Consulting. Als business consultant binnen het team Prestatieverbetering houdt hij ervan om dingen meetbaar te maken. “Zodat het gesprek gevoerd kan worden aan de hand van objectieve, harde data.”

6 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Complexe klantvraagstukken

Matthijs stapt met aardig wat bagage aan boord bij Conclusion Consulting. Hij behaalde zijn propedeuse Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. “Daarna besloot ik van studie te wisselen, aangezien ik toch liever bezig ben met kwantitatieve data”, vertelt de business consultant over zijn eerste stappen in dit vakgebied. “Zodoende behaalde ik een bachelor bedrijfskunde en master strategisch management aan de Erasmus Universiteit.” Daarna werkte Matthijs een jaar bij PwC Malta, als management consultant binnen het team market & research intelligence. “Tijdens mijn tijd bij PwC Malta mocht ik mij buigen over complexe klantvraagstukken, die het kwantitatieve aspect als gemene deler hadden. Zo voerde ik verschillende nationale studies, market sizing-opdrachten, business viability-evaluaties, asset valuations en strategy assessments uit.”

‘De menselijke aanpak van Conclusion Consulting gaf voor mij de doorslag’

Matthijs Bartelts

Kracht van kwantitatief

“Ik kijk ernaar uit om impact te maken bij Conclusion Consulting”, zegt Matthijs enthousiast. “En ik wil ik eraan bijdragen die impact nog beter meetbaar - en dus aantoonbaar - te maken. Daar zet ik mijn kwantitatieve vaardigheden voor in.” Zijn keuze voor Conclusion Consulting werd mede ingegeven door de goede verhalen die hij hoorde van oud-studiegenoten Patrick Vonk en Evan de Kok. “Na het afronden van onze master hielden we contact en na mijn vertrek bij PwC Malta wekten zij mijn interesse voor Conclusion Consulting.”

Veilig excelleren

De menselijke aanpak van Conclusion Consulting gaf uiteindelijk de doorslag in Matthijs’ keuze zich aan te sluiten bij de club. “De collega’s zijn blij dat je er bent en je wordt behandeld als een gelijke. Dit gaf mij het vertrouwen dat Conclusion Consulting een vertrouwde, veilige omgeving is waar eenieder zich kan ontwikkelen en excelleren om zo samen impact te maken.” Het enthousiasme is volledig wederzijds en Matthijs wordt dan ook van harte welkom geheten door al zijn nieuwe collega’s. Niet met een bosje bloemen, maar met een heus ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.